https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za Krisa zbrali slabih štiri tisoč evrov

Murska Sobota, 29.09.2019 ob 8:55  

Zgodba 19-mesečnega Krisa je pred kratkim pretresla Slovenijo. Kris se je rodil z dedno mišično-živčno boleznijo, imenovano spinalna mišična atrofija tipa 1, zaradi katere, kljub zdravilom, ki upočasnjujejo njegovo bolezen, sčasoma izgublja na mišični moči, dokler ne bodo mišice nekega dne povsem odmrle. Zdravilo je od maja letos na voljo v ZDA, znaša pa vrtoglavih 2,3 milijona evrov.

Za Krisa so zbirali sredstva tudi včeraj v Fazaneriji, ko so se Muraši pomerili z Domžalčani.

V skupni dobrodelni akciji navijaške skupine Black Gringos in NŠ Mura zbiranja sredstev za 19-mesečnega Krisa, ki so se ji pridružili tudi v NK Domžale, je bilo zbranih 3722 evrov, so zapisali pri NŠ Mura.  

Foto: NŠ Mura

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.09.2019 ob 10:01 gost

      Kaj bo zdaj z denarjem ko je že zbrano 2 milijona? Upam da ga namenite kateri izmed malih lokalnih dobrodelnih organizacij, katere komaj preživijo

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.10.2019 ob 16:40 Miloš gost

      Ka pa se blek gringose dobričine delajo, kazni ka klubi delajo naj doj plačajo, pa te se naj ido donacije.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.