https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Uspelo nam je! Za Krisovo zdravilo zbranega dovolj denarja

30.09.2019 ob 11:00  

Iz društva Palčica pomagalčica, kjer so zbirali denar za zdravljenje 19-mesečnega Krisa iz Kopra, so sporočili, da je zbranega dovolj denarja, da lahko pošljejo Krisa na zdravljenje v ZDA.

Slovenci smo s skupnimi močmi uspeli doseči zastavljen cilj in zbrati 2,3 milijona evrov, kolikor stane odmerek zdravila, ki ga potrebuje Kris, so sporočili iz društva, točne številke pa bodo sporočili naknadno.

Ob izjemni medijski podpori so se aktivirali številni posamezniki, društva, podjetja, lokali, dobrodelne organizacije, športni klubi, kulturne institucije in nevladne organizacije, celo politika. Dobrodelni so bili košarkarji, nogometaši in odbojkarji ter številni glasbeniki. Vsem je v nekaj dneh uspelo zbrati denar za zdravilo, ki ga mora sicer deček dobiti do izpolnjenega drugega leta starosti, da mu še lahko pomaga.

Foto: Fb 24ur

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.09.2019 ob 12:21 gost

      Končno konec te osladne hipokritske samopromocije posameznikov in organizacij na račun nekega otroka

      21 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2019 ob 16:18 flip gost

        res je, pa bojda je zbranega 3.4 mio € denarja, pričakujem da bodo 1.1 mio € viška od zbranega denarja, namenili ostalim pomoči potrebnim otrokom, za katere se zbira drobižek sicer ,).

        18 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        30.09.2019 ob 16:19 čika Janović gost

        Još čika Jankovioć bude organiziro jedan koncert za Krisa, pola njemu a pola Jankoviću da ne bude više dužan državi ;).

        2 10 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.09.2019 ob 14:47 gost

      Preberite si kaj o tem zdravilu! Bo zdaj stekla akcija za druge otroke, ki tudi nujno potrebujejo pomoč?

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.10.2019 ob 8:16 gost

      Ne vem kako se lahko orgazmično veselite zbranega denarja za Krisa, ko bi to moralo v javnem zdravstvu biti samo po se bi umevno? Kako ne dojamete, da smo zbirali denar za zdravje otroka, za katerega sploh ne bi smelo biti vprašanje ali denar v zdravstvu je? Sprašujem se, kako se ob vsem tem počutijo starši, ki so izgubili bitko za življenje svojega otroka zaradi gnilega sistema, ki ga imamo? Kako se počutijo starši otrok, ki še vedno bijejo bitko? Na otroški srčni kirurgiji smo izgubili 2 razreda prvošolčkov zaradi nesposobnega vodenja, korupcije in drugih gnilih potez zdravstva in POLITIKE. Kdaj boste dojeli, da smo s Krisom dobili bitko zanj, ampak ne VOJNE? Mali Kris je dal Sloveniji več, kot bo Slovenija lahko njemu dala kadar koli. Soočil nas je z zlagano in korumpirano realnostjo v kateri živimo. HVALA TI KRIS! ŽELIMO TI VELIKO SREČE, SI V NAŠIH MISLIH IN NAŠIH SRCIH. ❤

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2019 ob 8:34 gost

        Jesi budalo. To kvazi zdravilo je nepreverjeno, nepotrjeno in ga je zato nemogoče dobiti v evropi. ZZZS, kateremu sploh niso vložili prošnje za zdravilo, prispeva na letni ravni 400.000,00 eur za terapije. In ti pišeš kot da v sloveniji nimamo javnega zdravstva.

        7 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.10.2019 ob 11:03 gost

        Za eno nepreverjeno in v Evropi prepovedano zdravilo zahtevati 2,3 milijona evrov lahko zahteva samo pokvarjeni in nečloveški kapitalist. In taki naivni ljudje kot si ti bodo takega kapitalista še zagovarjali, naš kar dober sistem pa preklinjali. Zakaj te organizacije, mediji, celotna Slovenija,............... ne zbira denarja za druge otroke, ki potrebujejo morda 15.000, 30,000 evrov. So ti otroci in njihovi starši manjvredni? Ste se kdaj vprašali kako se počutijo ti otroci in njihovi starši? Samo v ta 2,3 milijona evrov ste se zabila zaradi tega, ker ste bili nategnjeni s strani medijev in, da ste se lahko samoprovirali. Da se lahko hvalite kako ste prispevali za tega otroka in ga rešili. Živeli boste v veri kako ste pomagali bolnemu otroku, ne boste se pa zavedali, da ste v resnici pomagali, da je nekaj ljudi na račun bolnega otroka obogatelo. Slovenija in slovensko zdravstvo je do zdaj za zdravljenja tega otroka zelo veliko prispevala, tako, da ne nekaj na pamet, da nimamo dobrega javnega zdravstva. Komur naše javno zdravstvo ne odgovarja, se naj preseli v Ameriko in uživa v njihovem privatnem zdravstvu. Temu otroku želim, da mu bo zdravilo pomagalo in bo okreval. Zdaj pa od vseh, ki so zagnali ta postopek za zbiranje denarja, da takoj začnejo postopek za zbiranje denarja tudi za vse ostale bolne otroke in da bomo Slovenci in ostali, ki živijo v Sloveniji tudi do teh otrok tako radodarni s pomočjo.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.10.2019 ob 19:36 legenda gost

      ponosen sam da sem slovenec.hvala vsem ....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.10.2019 ob 19:44 legenda gost

      ajmo slovenci pomagajmo vsem olnikom .....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.10.2019 ob 19:53 gost

      POČAKAJTE NA KONEC AKCIJE. MOGOČE BOSTE NEGATIVNO PRESENEČENI, KO BOSTE UGOTOVILI, DA SO VAS POŠTENO NATEGNILI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.