https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Šimundža in Obradovič pred sobotnim derbijem z Mariborom

4.10.2019  

Nogometaši Mure jutri v 13. krogu Prve lige Telekom Slovenije čaka derbi z trenutno vodilnimi na lestvici Mariborom.

Muro in Maribor ta vikend čaka zahtevna tekma, ki utegne povsem premešati položaj v zgornjem delu lestvice, tekmeca namreč loči le ena sama točka. V primeru zmage se Mura tako lahko zavihti na prvo mesto.

Muraši imajo po zmagi nad Domžalami, kjer so zabili tri prekrasne zadetke, svojo mrežo pa ohranili nedotaknjeno odlično popotnico za štajersko-prekmurski derbi. A po besedah Anteja Šimundže bo za tekmo proti Mariboru potreben evropski pristop, kjer bodo vsi morali biti zelo skoncentrirani.

O bližajoči tekmi je spregovoril tudi vratar črno-belih Matko Obradovič: »Gotovo gre za posebno tekmo, zagotovo bo spet poln stadion. Prihaja veliko naših navijačev, tam bodo tudi njihovi, prav tako pa se borimo za sam vrh lestvice.«

Po napovedih naj bi Muraše v Ljudskem vrtu bodrilo več kot tisoč navijačev. »Verjamem, da bodo navijači tisti naš dvanajsti igralec, kateri nam bo pomagal v težkih trenutkih. In verjamem da bodo igrali tekmo z nami od začetka do konca,« pa je o pričakovani podpori s tribun povedal Šimundža.

Kaj sta pred tekmo še povedala Šimundža in Obradovič si lahko ogledate v spodnjem videu.

Sobotno tekmo, ki se bo začela ob 20.15 uri boste lahko v živo spremljali tudi na našem portalu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.10.2019 ob 16:24 Risto Kubura gost

      Blaaaaaa, blaaaaaa

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.10.2019 ob 22:24 gost

      Kljub temu ,da moramo navijati za našo MURO, bo za naše Prekmuce to preteška tekma in pričakujem iz LV vsaj točko,kar je za nas sobočance ,kot tudi za nogometaše Mure lep uspeh.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.10.2019 ob 10:22 Ne laži gost

        Ja teška tekma de kak je sakša, so pa mogouči si trije rezultati. Maribor de špilo pod pritiskom, Mura pa lejko špila neobremenjeno.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.10.2019 ob 9:02 Strijc Džouže gost

      Df ka muca ti jezik papala?😅😅😅

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.10.2019 ob 11:30 B&W gost

      Ajde Matko!! Od 2010 si v Sloveniji, 3-4 besede bi pa lejko v slovenščini povedo...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.10.2019 ob 13:14 Lendavski nadvojvoda gost

      V&W, kaj pa ti, kaj pa ti.Pa ti veš po slovensko?

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.