https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Odkriti ukradeni vozili s ponarejenim prometnim dovoljenjem in registrsko tablico

10.10.2019 ob 14:00  

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so včeraj ob 11.37 med kontrolo cestnega prometa na regionalni cesti Murska Sobota – Lendava v naselju Dolnji Lakoš zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Toyota, poljskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in listin je bilo ugotovljeno, da sta prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Prav tako je bila na vozilu prenarejena tipska nalepka in številka šasije.


Ob 12.25 se je v bližino, kjer so policisti izvajali postopek zoper osumljenega državljana Poljske, pripeljalo osebno vozilo znamke Lexus. Zaradi suma, da gre za povezavo med voznikoma, je bila opravljena kontrola osebe in vozila. Tudi pri drugem vozniku je bilo ugotovljeno, da je prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Prenarejena je bila tudi tipska nalepka in številka šasije. Obe vozili sta bili v mesecu septembru odtujeni v Italiji.

Vozili sta bili zaseženi. 43- in 36- letnemu državljanu Poljske je bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prikrivanja po 217. členu KZ-1 in ponarejanja listin po 251. členu KZ-1 privedena k preiskovanemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.10.2019 ob 14:47 Lendavski nadvojvoda gost

      Poljak,Hrvat,Šiptar,eno in isto sranje Evrope.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.10.2019 ob 21:53 Emma gost

        Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - www.lady4.fun To je najboljši kraj za iskanje spolnega partnerja! Čakam vas tam :)

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.10.2019 ob 19:52 Dora gost

      Isto sranje kak Slovenci..

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.10.2019 ob 20:42 Lendavski nadvojvoda gost

      Dora,sranje usrano si ti,pljuvajoč sam sebe,bednik,ki ti je dano tukaj živeti.Beda.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.10.2019 ob 9:36 gost

      Moja sestra zasluži 91 dolarjev na uro na prenosniku. Iz službe so jo odpustili tri mesece, zadnjič pa je bila njena plača 20.835 dolarjev, ko je nekaj ur delala na prenosniku.... Tako sem začel ..... >>>>> www.CashFlow77.Com

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.