https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Čentiba v končnici premagala Bistrico

Srednja Bistrica, 15.10.2019  

V 8 krogu MNL Lendava sta se, na Srednji Bistrici, pred okoli 100 gledalci, pomerili ekipi Bistrice in Čentibe. Tekmo je odločil Kapun z zadetkom v 87. minuti.

Bistrica - Čentiba 0:1 (0:1)

0:1 - Kapun (87.min)

 

Bistrica: B. Maučec, I. Maučec, Tišma, Zver, Gjura (od 76. U. Cigan), Nedelko, Lazar, Rituper, Horvat, Godina in Gomboši (od 46. Hozjan).

Čentiba: Lebar, Kerék, Kuzma, Varga, Berki, Bogar, Fordan, Časar, Plevel, Lazar (od 88. Herceg) in Forjanič (od 80. Kapun).

Glavni sodnik: Bojan Mertik.

 

Kljub priložnostih na obeh straneh, okoli 100 gledalcev v prvem polčasu ni videlo zadetka. V drugi polčas so nato odločneje krenili gostje, ki pa pred domačimi vrati niso bili preveč zbrani. Nato se je Zver odločil za močan strel iz velike razdalje, Lebar je žogo s težavo odbil v prečko. Gostje so v praktično naslednjem napadu poiskušali preko Lazarja, a je bil Maučec na mestu. Še ena zrela priložnost gostov je prebudila domače, ki so v razmaku desetih minut dvakrat že premagali gostujočega vratarja, a so se gostje rešili na golovi črti in preprečili zadetek. Za goste sta nato poiskušala še Forjanič in Plevel, a nista zadela. Odločilni trenutek tekme je nastopil v 87. minuti, ko je Lebara premagal Kapun, ki je v igro vstopil le nekaj minut prej in gostom zagotovil tri točke. Čentiba z novo zmago ostaja vodilna z 22 točkami, Bistrica je padla na šesto mesto pri zbranih 11 točkah.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.10.2019 ob 13:25 Čentiba gost

      Roko na srce, imeli smo srečo.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.10.2019 ob 14:09 Čentib Čan gost

      Čentiba, pomlajevanje ekipe? To ni svetla prihodnost za obstoj ekipe kaj vidim na slikah.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.