https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Krka premočna za Beltince

19.10.2019  

Na Stadionu Portoval v Novem mestu je danes potekala tekma 14. kroga 2. Slovenske nogometne lige med Krko in Beltinci Klimo Tratnjek, kjer so zmagali domačini.

NK Krka - ND Beltinci Klima Tratnjek  2:0* (2:0)

Kim (10. min), Kambič (16. min)

Začetnih enajst Beltincev: Zver, Branilović, Hočevar, Kuzma, Balažic, Sočič, Maučec, Zorman, Kristl, Knežević, Mauko; Klop: Serec, Hartman, Pihler, Žekš, Raduha, Mörec, Asentić

Postava Krke: Šušković, Judež, Pavič, Dušak, Bedek, Škrbec, Vešner, Potokar, Kim, Kastrevec, Kambič; Klop: Kisovec, Hrka, Kižlin, Huč, Schweiger, Mikrut, Jakopović

Sodniki: Kos Blaž (glavni sodnik), Čiča Miodrag (1. pomoč), Jug Tadej (2. pomoč)

Delegat: Vidmar Blaž

V 10. minuti so povedli domačini, zadel je Kim. Domači so v 16. minuti podvojili prednost. Odbito žogo je v mrežo pospravil Kambič.

Prvi polčas se je končal z vodstvom domačih 2:0.

Dve menjavi pri Žutih v 63. minuti. Asentić je zamenjal Mauka, Raduha pa Sočiča. Minuto kasneje rumeni karton za Balažica. V 79. minuti še zadnja menjava pri Beltincih. V igriščeje zapustil Knežević, vstopil je Mörec.

Rumeni karton za Maučeca v 81. minuti. Balažic in Maučec bosta morala zaradi kvote rumenih kartonov izpustiti naslednjo tekmo z Brdi. V 90. minuti rumeni karton za Raduho. Tudi on bo počival na naslednji tekmi.

V drugem polčasu ni bilo zadetkov, tekma se je končala z zmago domačinov 2:0.

 

 *Foto: arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija