https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ta teden še indijansko poletje, sledi občutna ohladitev

22.10.2019 ob 12:00  

Danes in jutri bo precej jasno z jutranjo meglo po nižinah. Vremenoslovci še za cel teden napovedujejo zelo toplo vreme, začetek naslednjega tedna pa kaže na občutno ohladitev. "Indijansko poletje" se bo morda vendarle poslovilo, zato izkoristite še morda zadnji topel teden. 


Danes bo pretežno jasno, najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 26 °C.

Jutri se nam obeta jasno vreme, ponekod zjutraj megla

Jutri bo jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost, najnižje jutranje temperature pa bodo od 5 do 10, ob morju okoli 14, najvišje dnevne od 21 do 25 °C.

Četrtek in petek topla in suha

V četrtek in petek bo precej jasno, zjutraj in deloma dopoldne bo po nižinah spet megla ali nizka oblačnost. Še bo zelo toplo za ta čas.

Konec tedna bo sončen, novi teden kaže na občutno ohladitev.

"V soboto in nedeljo bo še prevladovalo sončno in toplo vreme z jutranjo meglo po nižinah. Verjetnost padavin se bo v začetku novega tedna povečala, kaže tudi na občutno ohladitev. Nad srednjo Evropo in Balkanom bo sprva vztrajalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo v začetku tedna predvidoma oslabelo. Od severozahoda bo Alpe predvidoma v torek dosegla izrazita hladna fronta," napovedujejo pri Arsu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.