https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Mura 05 izgubila proti Interju

Tišina, 3.7.2011  

Na drugem srečanju dvodnevnega turnirja na Tišini so nogometaši Mure 05 izgubili proti hrvaškemu Interju iz Zaprešiča s 4:1.

Mura 05 je igrala z naslednjo postavo: Luk, J. Janža, Rogač, Slavič, Gruškovnjak, Bencak, Pavel, Duspara, Botjak, Eterović (85. min., Janev), Sprečo (46. min., Mauko) 

V 10. minuti so po globinski podaji črno-beli na desni strani pozabili na Bosca, nekoliko je z izhodom zamudil tudi Luk, na srečo je igralec Interja s petnajstih metrov streljal slabo daleč mimo daljšega kota. V 13. minuti je Pavel na levi strani poslal v ogenj J. Janžo, ki je iz igre vrgel obrambnega igralca Interja in poslal oster predložek v petmetrski prostor, tam so žogo v zadnjem trenutku branilci izbili pred Botjakom v kot.

Po podaji s kota, ki ga je izvedel Pavel, je vratar žogo odbil na desno stran, kjer je Armend Sprečo iz voleja zabil z osmih metrov pod prečko Jurića za 1:0. Rahlo terensko premoč so Interovci poskušali nadgraditi s streli od daleč, vendar se Luk ni dal presenetiti. V 32. minuti je po napaki na sredini igrišča in globinski podaji na rob kazenskega prostora z lobom Luka premagal Abilaliaj in izid izenačil na 1:1.

V 35. minuti so Zaprešićani prišli do podaje iz kota z desne strani, Kramarić je podal ostro na šest metrov, kjer je vtekel Mršič in žogo zabil pod prečko za vodstvo Interja z 1:2. V 52. minuti še ena podaja za hrbet naših branilcev tokrat je vtekel Ugrin in z diagonalnim strelom z leve strani z desetih metrov zatresel nasprotni kot za 1:3. V 60. minuti je na enajstih metrih žogo po globinski podaji odbil Luk, do nje je prišel Hadžić, ki je s petnajstih metrov streljal mimo leve vratnice. V 63. minuti je močan strel Eterovića s tridesetih metrov v levo stran vrat Škof ubranil.

V 73. minuti je po desni strani v kazenski prostor prišel Bosec in z natančnim diagonalnim strelom zatresel daljši spodnji kot Luka za 1:4. Dve minuti zatem je samostojno akcijo po desni strani Ugrin zaključil s strelom z dvajsetih metrov čez vrata Luka. V 81. minuti je imel Škof kar nekaj težav pri obrambi projektila Eterovića iz prostega strela s petintridesetih metrov, žal so njegovi soigralci akcijo slabo spremljali in so branilci Interja nevarno situacijo razčistili. Na drugi strani Luk ni imel večjih težav po poskusu Ugrina z desne strani s trinajstih metrov.

Tekst: Darko Hidič

Več fotografij s tekme v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      03.07.2011 ob 23:30 murazavedno

      nema veze ta drujga postava je kurac razen izjem pavel,luk,sprečo... vupan ka se čimprej znebijo eneh igralcov(g..) samo naša mura iz murske !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. terenec
      04.07.2011 ob 3:35 terenec

      Idič ka ti si že trener ka si že določo keri do v rezervi

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.