https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK NONA Pomurje Beltinci do zmage tudi na Gorenjskem

30.10.2019  

Članska ekipa ŽNK NONA Pomurje Beltinci je serijo zmag podaljšala tudi na Gorenjskem, Pomurke so se v dvoboju s Cerkljami veselile 11 zadetkov in visoke zmage.


ŽNK Cerklje - ŽNK Nona Pomurje Beltinci 1 : 11

(Strelke: Kolbl (3, 38, 74), Zajmi (9, 81), Tibaut (25, 43), Korošec (48), Makovec (62), Kos (66/AG), Juršnik (77); Kos (19))

Varovanke Sandija Bauerja so pot do visoke zmage pričele tlakovati v tretji minuti, ko je Špela Kolbl neubranljivo zadela z 22 metrov. V deveti minuti je zadela Luana Zajmi, ki je preigrala domačo vratarko Sašo Oblak, domačinke pa so zaostanek znižale v 19. minuti. Lucija Kos je izvedla prosti strel z roba kazenskega prostora in zadela v spodnji levi kot gola Sare Nemet. Na domače znižanje je odgovorila Tjaša Tibaut, ki je v mrežo pospravila odbito žogo po strelu Kim Juršnik. Naslednji zadetek je bil delo Špele Kolbl, ki je z leve strani kazenskega prostora natančno merila ob bližnji vratnici, izid polčasa pa je postavila Tibautova.

Drugi polčas je z golom po kotu odprla Kaja Korošec. V 61. minuti se je Špela Kolbl izkazala z asistenco Sari Makovec, ki je z glavo matirala Oblakovo, štiri minute kasneje, po prostem strelu Anje Prša, pa je lastno mrežo zatresla Lucija Kos. V 73. minuti se je tretjega gola veselila Špela Kolbl, po samostojnem prodoru pa je bila uspešna še Kim Juršnik. Piko na i visoki zmagi je v 81. minuti postavila Luana Zajmi, ki je z glavo zadela po predložku Juršnikove.

Sandi Bauer je na Gorenjskem pogrešal Ines Sok, Tino Zadravec in Kajo Horvat, priložnost za igro pa je namenil tudi Saši Kolar. Kapetanka kadetske ekipe je, potem ko je pred dobrim mesecem dopolnila 16 let, prvič zaigrala v dresu članske ekipe. "Prvi občutki po debiju so zelo dobri. Vesela sem, da sem dobila priložnost in prvič zaigrala za člansko ekipo. Preden sem vstopila v igro, sem čutila nekaj strahu, hkrati pa sem se želela pred svojimi soigralkami, ki so starejše in bolj izkušene, pokazati v dobri luči," je po debiju dejala osrednja branilka.

"Mislim, da sem se na igrišču znašla dokaj dobro, saj na tem igralnem mestu igram tudi v kadetski ekipi in reprezentanci. Upam, da bom v prihodnosti še dobila priložnost, da se izkažem v članskem dresu", je svojo igro ocenila mlada branilka, ki je bila zadovoljna tudi s predstavo celotne ekipe: "Z lepimi akcijami in umirjeno igro smo prišle do nove visoke zmage in treh točk."

Člansko zasedbo ŽNK NONA Pomurje Beltinci nova preizkušnja čaka v nedeljo, ko bo v Bratoncih gostoval Maribor Tabor.

*FOTO: ŽNK NONA Pomurje Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.10.2019 ob 12:15 gost

      Bravo dekline. Novinarji se pa sramujte. Pišete o vaških klubih, o njih nič oziroma, ko tečnarim.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.10.2019 ob 17:44 navijač gost

      To je še veška liga, ki je nihče ne jemlje resno. Nekaj ekip, večina rekreativke.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.10.2019 ob 17:47 trdi gost

      Piše kdo o rugbyju. Ne. 2 ekipi v Sloveniji. Ni konkurence kot pri tem ženskem fudbalu. Zadnji rang Evrope pa takoj pušiona. Za rekreacijo ženskih teles pa dobro.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.