https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurski kickboxer Tilen Džafić do dobre uvrstitve na svetovnem prvenstvu

30.10.2019  

V Sarajevu je od 19. do 27. oktobra potekalo 22. svetovno prvenstvo v kickboxingu za ring disciplini low kick in K-1 ter tatami disciplino light contact. 


Na samem prvenstvu je sodelovalo 754 tekmovalcev iz 58 držav. Barve slovenske reprezentance (KBZS) je zastopal tudi član Kickboxing kluba Murska Sobota, Tilen Džafić. Tilen je v svoji kategoriji -63.5 kg (low kick) med 22 tekmovalci v prvi borbi premagal Kazahstanca. Žal pa je izgubil borbo za polfinale proti Portugalcu. Tako je Tilen osvojil 5.-8. mesto.

Na koncu je potrebno dodati, da veljajo v kickboxingu ring discipline za najtežje, saj je konkurenca največja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.11.2019 ob 4:35 Pussya gost

      Es mīlu šo komandu. Puiši, es atvainojos par atklājumu, es tikai izrietēja no šiem spēlētājiem, es gribu, lai apmierinātu to pašu, rakstiet man šeit --- http://diena.na.to

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.