https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V Ljutomeru potekala dva namiznoteniška turnirja

Ljutomer, 5.11.2019  

Športno izobraževalni center v Ljutomeru je gostil dva namiznoteniška turnirja, ki si ju je ogledal tudi podžupan Občine Ljutomer Janko Špindler.


V soboto je bil na sporedu prvi turnir v sezoni za jakostno lestvico rekreativnih igralcev Namiznoteniške zveze Slovenije. Izmed 80 igralcev so bili uspešni tudi člani Namiznoteniške sekcije TVD Partizan. Tako sta si v kategoriji igralk do 49 let, Renata Zrinski in Ivana Jakič delili tretje mesto, prav tako tretje mesto si je v dvojicah igralcev starih med 40 in 60 let delil tudi Darko Fijavž, ki je igral skupaj Silvom Slačkom iz Maribora.

V nedeljo so izvedli 17. odprti mednarodni turnir za prehodni pokal mesta Ljutomer, ki je potekal za rekreativne igralce. Na njem je nastopilo 72 igralcev iz petih držav. Izmed članov ljutomerske sekcije je med ženskami do 40 let zmagala Dajana Gošnjak Stojko. Druga mesta so zasedli Ivana Jakič v kategoriji do 40 let in Renata Zrinski v kategoriji od 40  do 60 let ter mešana dvojica Gošnjak Stojko/Jože Žekš (Murska Sobota), tretje mesto pa sta si v kategoriji do 40 let delila Uroš Brumen in Miha Belak. V tolažilnih skupinah v kategoriji od 60 do 70 let sta slavila Simon Šadl in Ivo Sklizović ter Tone Ficko v kategoriji od 70 do 75 let.

Dobitnika prehodnega pokala mesta Ljutomer sta Beograjčan Ljubiša Milošević, ki je  v super finalu s 3:1 v nizih premagal Blaža Vodlana iz Trbovelj, in Alenka Zidar Zupan iz Velikih Lašč, ki je s 3:2 v nizih odpravila Ljutomerčanko Dajano Gošnjak Stojko.


*Foto: Občina Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2019 ob 8:39 Lepa dekleta blizu vaše lokacije --- www.cvetka.new.so gost

      ..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.