https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Policisti na območju Ljutomera zasegli več orožja in streliva

04.11.2019 ob 14:15  

Policisti Policijske postaje Ljutomer so 30. oktobra 2019 na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 55-letnem občanu iz območja UE Ljutomer zaradi suma, da nedovoljeno poseduje orožje in strelivo.

Pred hišno preiskavo je osumljeni izročil revolver z napisom HW7, dva nabojnika, puško z gladko cevjo (ruske izdelave), puško znamke TO2 skupaj z daljnogledom znamke Bushnell in dušilnikom zvoka ter nabojnikom, 248 komadov nabojev različnih kalibrov ter PVC škatlo v kateri je bila manjša količina neznane snovi.

Po izročitvi navedenih predmetov s strani osumljenca so policisti nadaljevali s hišno preiskavo in v posebej prirejenem prostoru našli in zasegli še avtomatsko puško znamke M70B1 z dvema nabojnikoma, puško znamke Anschutz, pištolo neznane znamke, dva komada doma izdelanega orožja za naboje, ročni možnar znamke MCG012, nabojnik za puško in 374 komadov nabojev različnih kalibrov.

Zaradi posedovanja orožja in streliva bodo policisti nadaljevali z zbiranjem obvestil zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljene proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva po 307. členu KZ-1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.11.2019 ob 14:49 Emma gost

      Vabim vas v zasebni slovenski seks klub - www.GetMeets.com

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.11.2019 ob 21:42 piki gost

      Mediji so itak naredili "kopipaste". Za policaje pa je znano, da so bolj tak, tak z znanjem. Očitno so eni tudi pri materinem jezku špricali. " KOMADOV " nabojev !!! Kos in ne komad. 347 kosov nabojev. Ali še bolje 347 nabojev. Oni pač po policajski doktrini orajo zraven pisati "komade", da ne bi kdo mislil, da se naboji merijo v metrih ali litrih. Še mimogrede. Očitno gre za zelo nevarnega človeka, ki je ogrožal pol občine. Sedaj bodo ljudje bolj mirno spali. Kako pa kaj tajku in bančne luknje??? To je previsoka matematika , a ne? Kaj pa kimgranti, ki vsakodnevno vdirajo na območje Slovenije? Pa pretepači na urgenci. Zbiranje obvestil in izrečene globe, ki nikoli ne bodo plačane. Najlažje je preganjati zbiralca, ki nikomur ne predstavlja nevarnosti. Je najlažji plen in še s slikami se lahko pohvalijo.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.