https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://bolleblu.si/
http://www.zniders.com/

NOGOMET

FOTO: Beltinci v podaljšku do izenačenja z Nafto

9.11.2019  

V Športnem parku Lendava se je danes odvil prekmurski derbi. Lendavčani so v 17. krogu 2. Slovenske nogometne lige gostili Beltince. Kljub temu, da je Nafta vodila večino tekme so Žuti v sodnikovem podaljšku uspeli doseči končni izenačen rezultat 2:2.

Nafta 1903 - Beltinci Klima Tratnjek  2:2 (1:0)

 Bizjak (33. min), Vinko (53. min), Mörec (73. min), Raduha (90+1. min)

Začetna enajsterica Nafte:

Začetnih enajst Beltincev:

Sodniki: Jug Matej (glavni sodnik), Bensa Uroš (1. pomoč), Jug Tadej (2. pomoč)

Delegat: Tkalčič Silvester

Rumeni karton za igralca Nafte Pakuja v 19. minuti. V 33. minuti je Nafto v vodstvo popeljal Bizjak. Prvi polčas se je končal z vodstvom domačih 1:0.

Drugi rumeni karton pri Nafti v 49. minuti, zaradi simuliranja ga je prejel Oštrek. Vodstvo Nafte je z zadetkom v 53. minuti povišal Vinko.

Prva menjava na tekmi v 60. minuti. Pri Žutih je Mörec na igrišču zamenjal Asentića. V 63. minuti prva menjava tudi pri domačih. V igro je vstopil Rebernik in na igrišču zamenjal Vinka. V drugi menjavi pri Nafti v 68. minuti je igrišče zapustil Živko, vstopil je Leuštek.

Rumeni karton si je v 70. minuti prislužil Bolla, to je že treji rumeni karton pri domači ekipi. Žuti so v 73. minuti zmanjšali vodstvo domačinov, po hitro izvedeni akciji je zadel Mörec. V 78. minuti še en rumen karton pri Nafti, tokrat za Šerugo.

Zadnja menjava pri Nafti, v 82. minuti je Ploja zamenjal Zagorec. Druga menjava pri Beltincih v 86. minuti, Hartman iz igre, vstopil je Mauko.

Prvi rumeni karton pri Žutih je v 90. minuti dobil Apatič. Izenačenje v 90+1. minuti, zadel je Raduha. Tekma se je končala z neodločenim rezultatom 2:2.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija