https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Vlomili v gostinski lokal

14.11.2019 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru in dve povoženji divjadi.

S področja kriminalitete so radgonski policisti obravnavali odtujitev bančne kartice, na območju Ljutomera pa je bil obravnavan vl. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina goriva, tatvina čevljev in goljufija pri posojanju denarja. Na območju Gornjih Petrovcev pa obravnavana tatvina registrskih tablic MS ZJ-401.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju Policijske postaje Murska Sobota in Gornja Radgona.

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2019 ob 17:55 Rajana gost

      Najboljše ponudbe za moške! Lepa dekleta čakajo na vas na različnih področjih. Pišite na---- www.2020.na.to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.11.2019 ob 3:02 Hanna gost

      Jaz sem fkin moker. Naredimo to živo! pridruži se streameble uporabi moj vir, potrebuješ samo svoj vzdevek. moja soba je poklicala * Hannaxxx *, da se pridružim povezavi💚 >> www.cvetka.new.so

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.11.2019 ob 4:28 Cweta gost

      Geriausi pasiūlymai vyrams! Gražios merginos laukia jūsų skirtingose srityse. Rašykite---- www.2020.na.to

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.11.2019 ob 4:36 Sexyyy gost

      A laukia jūsų skirtingose srityse.Rašykite-- www.cvetka.new.so

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.