https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Milan Koblencer novi trener Odrancev

Odranci  

Tretjeligaški počitek se počasi preveša v zaključno fazo in večina ekip bo kmalu pričela s pripravami na novo tretjeligaško sezono.

Sredi prestopnega roka igralcev amaterjev trenutno poteka največ prestopov, zaključek prestopnega roka je sicer 15.7. Kadrovsko uganko glede trenerja so medtem rešili Odranci. Kljub temu, da je s svojimi igralci v minuli sezoni osvojil naslov prvaka 3. SNL vzhod se je od klopi Odrancev poslovil Štefan Škaper. Zamenjal ga bo Milan Koblencer, ki je v preteklosti med drugim vodil Muro 05.

Milan Koblencer (levo) bo sedel na klop Odrancev.

V odranske vrste so se sicer vrnili štirje domači igralci – Sašo Kociper, Mario Balažic, Jernej Duh in Danijel Raduha.Igralski status treh odranskih igralcev (Jerebic, Zelko, Sreš), ki trenutno trenirajo z Nafto, še ni znan, medtem ko je zagotovo, da se bo Žerdin vrnil v Odrance.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.