https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ustrelili psa in ga zakopali na robu gozda

04.12.2019 ob 13:00  

Policisti so bili včeraj s strani občana iz območja občine Križevci obveščeni, da mu je nekdo ustrelil psa in ga zakopal. Po zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je bil pes minuli ponedeljek, okoli 13.30 izpuščen iz boksa, da se sprehodi po neograjenem dvorišču.


Čez nekaj časa je občan slišal pok in ugotovil, da psa ni na dvorišču. Začeli so ga iskati, vendar neuspešno. Včeraj je bil na robu gozda za hišo najden zakopan pes. Opravljen je bil ogled kraja. Ugotovljeno je bilo, da je imel pes strelno rano.

O dejanju so bile obveščene pristojne službe. Sledi zbiranje obvestil v smeri kaznivega dejanja mučenja živali, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.12.2019 ob 20:44 ovčar gost

      Delo lovcev !

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.12.2019 ob 23:00 Ges gost

      Gda bi crkno sto je tau napravo

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.12.2019 ob 23:15 Karči gost

      Ko sem videl naslov, mi je padla na misel prva beseda "Križevci". Saj ne vem, ali sem tako pameten, ali pa imam kakšno nadnaravno moč in tega ne vem?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.