https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali poskus vloma v gasilski dom

05.12.2019 ob 7:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, šest kršitev javnega reda in miru. Prijeli so štiri tujce, obravnavali požar, dva primera povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.


Na področju kriminalitete so obravnavali poskus vloma v gasilski dom, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, dva primera goljufij, tatvino dreves iz gozda, kaznivo dejanje grožnje in zasegli bankovec za 50 EVR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Murski Soboti je prišlo do požara na stanovanjski hiši. Požar so pogasili soboški gasilci. Z ogledom je bilo ugotovljeno, da je vzrok požara kratki stik na električni napeljavi.

V Ljutomeru so policisti zaustavili osebni avtomobil hrvaških registrskih tablic. Pri kontroli je bilo ugotovljeno, da so v avtomobilu štirje državljani Turčije, ki so v našo državo vstopili na nedovoljen način. Voznik je s kraja pobegnil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.