https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Ljutomerčanke nemočne proti Zrečam

Ljutomer, 7.12.2019  

Odbojkarice ŽOK Ljutomer so se v 9. krogu 1.B Državne odbojkarske lige v domači dvorani pomerile proti nasprotnicam iz Zreč. Ljutomerčanke so bile skozi celotno srečanje v podrejenem položaju in doživele svoj peti poraz v sezoni.


ŽOK Ljutomer 0:3 Weiler Volley Zreče
(14:25, 15:25, 9:25)

Točke za Ljutomer: Makoter 7, Sakovič 5, Pintarič 3, Petek 1, Vnuk 1, Crvenkovič 1, Kosi 1.

Gostje so pred tekmo zasedale 3. mesto na lestvici, Ljutomerčanke pa so bile z zmago manj takoj za njimi. Prvi niz se je začel precej izenačeno saj so domače odbojkarice držale korak z nasprotnicami. Po prvem tehničnem time outu so gostje zaigrale bolj odločno in si hitro priigrale prednost, ki so jo do konca niza brez težav držale in povečevale. Rezultat prvega niza – 14:25.

V drugem nizu so se domačinke pobrale in zaigrale bolje ter prve prišle do osmih točk. Po prekinitvi pa je njihova igra padla, kar so Zrečanke znale izkoristiti ter si znova priigrale občutnejšo prednost, ki so je tudi tokrat brez težav zadržale – 15:25.

Gostje so najboljšo igro prihranile za zadnji niz v katerem Prleške odbojkarice niso bile dorasel nasprotnik. Prednost je bila iz minute v minuto večja in dvomov o zmagovalcu ni bilo več. Zrečanke so zadnji niz dobile z 9:25 in se tako veselile šeste zmage v tej sezoni ter se tako zasidrale tik pod vrhom. Ljutomerske odbojkarice pa z petim porazom v sezoni ostajajo na sredini lestvice. Za Ljutomerčanke je bila to zadnja domača tekma v tem koledarskem letu, kjer se bodo odpravile še na dve gostovanji.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.12.2019 ob 23:52 gost

      Marija kak 7-mica

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.12.2019 ob 8:45 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Mi lahko spoštovani pisec tega prispevka pove, kdaj so spet uvedli tehnične time aute v odbojki? Vsaj ne pišite laži in nekaj na pamet. Pravila pa so dostopna na spletni strani, tako da si jih lahko vsak prebere. Sramota.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.12.2019 ob 8:55 gost

      A dobijo dekleta iz " klopi " kaj minutaže če je tekma že izgubljena -- ali se tekme ne more dobiti !? Po slikah sodeć so ene in iste igralke na parketu .! ? zakaj pa imate rezervo ( če jo sploh imate ) ali zakaj je rezerva. Me ne zanima odbojka ali slučajno sem odprl...........

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.12.2019 ob 19:03 puconciiiiiii gost

      kak pa to ka samo sakši vikend slike od Ljutomerskih diklin objavite? Od pucunskih pa od soboških pa nič? Tej so nej zadosta dobre za vas? Samo tej ljutomerčanke forserate

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.