https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mladi tekmovalec iz Ključarovcev pometel s konkurenco v poni dirkah

13.12.2019  

V Komendi se je z Miklavževo dirko, zaključila letošnja sezona poni dirk, v kateri je slavil mladi tekmovalec iz Ključarovcev pri Ljutomeru.


V posebnem točkovanju razvrstitve dirk v Komendi, ki se imenuje Wahlsten Pony Cup sta slavila Luka Sagaj in njegova Senta.

Desetletni voznik Luka je v štirih dirkah, ki so potekale čez celotno sezono, dosegel največje število točk in osvojil pokal Wahlsten Pony Cup. Za nagrado je prejel kšir in deko za ponija, ki ga je preko slovenskega zastopnika D&M d.o.o. sponzoriralo podjetje Wahlsten.

Foto: Križevci (mojaobčina.si)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.