https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke so za najboljšo med sabo izbrale Kajo Korošec

15.12.2019  

Članska ekipa ŽNK NONA Pomurje Beltinci je s sproščenim druženjem sklenila uspešno leto 2019. Leto, v katerem klub praznuje dvajsetletnico delovanja, so zaznamovali dvojna krona, niz brez oddane točke in nastop v kvalifikacijah UEFA Lige prvakinj.

Za uspehe kluba so v prvi vrsti najzaslužnejše igralke, ki so za najboljšo med sabo izbrale Kajo Korošec. Vsestranska osemnajstletnica, ki se najbolje znajde na sredini igrišča, je bila v glasovanju igralk in strokovne komisije izbrana za najboljšo igralko ŽNK NONA Pomurje Beltinci v letu 2019. V Ljubljani, kjer se med tednom šola večina Pomurk, so priznanje s praktično nagrado prejele še štiri igralke.

Sara Makovec je zbrala največ točk v glasovanju za najbolj borbeno igralko, Sara Nemet, ki se je novembra vrnila v člansko izbrano vrsto, pa je bila proglašena za najbolj pridno igralko leta. Najizkušenejša Tjaša Tibaut je slavila v glasovanju za najbolj "fair" igralko, Saša Kolar, sicer kapetanka kadetske ekipe, ki se počasi uveljavlja tudi v članski ekipi, pa je iz rok trenerja Sandija Bauerja prejela priznanje za najperspektivnejšo igralko leta.

"Nagrada za najboljšo igralko ekipe mi pomeni veliko. Gre za potrditev, da soigralke verjamejo vame in mi zaupajo, brez njih pa ni moč doseči ničesar. Vesela sem, da smo prava ekipa na igrišču in tudi izven njega. Dobro sodelujemo in si velikokrat pomagamo, kar je v ekipnem športu zelo pomembno. V veselje mi je, da lahko pripomorem k dobri igri ekipe, soigralkam in klubu pa se zahvaljujem za priznanje, ki bi si ga zaslužile tudi vse soigralke," je skromno dejala Koroščeva, dobitnica nagrade za najboljšo igralko ŽNK NONA Pomurje Beltinci v letu 2019.

Spomnimo, Pomurke so spomladi, po dveh sezonah premora, osvojile sedmi naslov državnih prvakinj, mu dodale še pokalno lovoriko, niz brez oddane točke pa so nadaljevale tudi v jesenskem delu sezone 2019/20 in bodo prezimile na prvem mestu lestvice.

Foto: ŽNK NONA Pomurje Beltinci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2019 ob 8:16 gost

      Čestitke. Kapo dol kot je rekel Katanec.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.