https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Igralci ŠD Ledava zmagovalci nogometnega turnirja za pokal občine Rogašovci

Sotina, 11.7.2011  

Minulo nedeljo je na igrišču KMN Sotina potekal turnir v malem nogometu za pokal občine Rogašovci. V finalu sta se pomerili ekipi ŠD Ledava in ŠD Piko Ropoča. Uspešnejša je bila ekipa ŠD Ledava, ki je tako že tretjič zapored osvojila prvo mesto in s tem dobila prehodni pokal v trajno last.

Nagrado za fair play je osvojila ekipa KMN Bodočnost Fikšinci, pokal za najboljšega igralca turnirja je dobil Andrej Turza (ŠD Ledava), za najboljšega vratarja pa Aleš Svetanič (ŠD Ledava).

Polfinale:

ŠD Ledava : KMN Bodočnost 4:0

KMN Veterani Rogašovci : ŠD Piko Ropoča 0:4

Za 3. mesto:

KMN Veterani Rogašovci : KMN Bodočnost 1:0

Za 1. mesto:

ŠD Ledava : ŠD Piko Ropoča 4:0

Igralci ŠD Ledava so pometli s konkurenco.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Goricki
      11.07.2011 ob 12:29 Goricki

      Bravo dečki!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.