https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Beltincih pod zvezdami prepevali božične pesmi

Beltinci, 14.12.2019 ob 13:00  

V petek, 13. decembra, je v središču Beltinec, potekalo "Adventno-božično prepevanje pod zvezdami", ki ga je organiziral MusicART-M z MePZ DU Beltinci, ob podpori Občine Beltinci, ZTK Beltinci, OŠ Beltinci, Komune ter ostalih društev in posameznikov.


Nastopili so pevski zbori, pevske skupine, ljudski pevci in posamezniki iz Beltincev in okolice.

Obiskovalci so se lahko ustavili tudi na stojnicah z domačimi izdelki, manjkali pa niso niti topli napitki in odlična domača hrana ter pecivo.

Udeležence koncerta je pozdravil tudi beltinski župan Marko Virag, ki se je vsem zahvalil in zaželel vse dobro v prihajajočem letu 2020.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2019 ob 13:59 gost

      Opet Horvatova samopromocija !Nič novega ,zmeraj ene in iste pesmi v izvedbi samo drugih izvajalcev na ljudskem nivoju ! Kljub prejšnjim mrzlim letom ,je bilo sedaj nekoliko več obiska in bolj komotno narejeno.

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2019 ob 14:24 faran gost

      Kaj pa učiteljica lažnivka z glasbene? Ona bi z svojimi lažmi zagotovo popestrila ta dogodek. To ji vsaj odlično gre še posebej v tandemu z ravnateljem GŠ!

      45 18 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 15:02 starš gost

        lejko bi predstavila igrice kere se ide z učenci med poukom, te bi popestrile prihajajoče praznike

        44 17 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 18:51 Lipov bog gost

        Ko prebiram vse to in pa pretekle prispevke o naši občini Beltinci, vidim iz vsega napisanega, "nekaj gnilega "je na glasbeni šoli Beltinci! Ker smo tu skoraj vsi povezani, zdaj že vrabčki čivkajo, kakšen prebrisan sociopat je ravnatelj Zavec. Vemo, daje starše učencev nagovarjal k izpisu iz glasbene šole. Naša vas je majhna... Marsikaj je prirejal... Kaj mislite, zakaj je bil nož na fotografiji v njegovi glavi? Gospod škof, že davno bi ga mogli ODSTAVITI! Nazalost mu je nasedla nova profesorica, celo lagala je na sodišču! Vse to ve pol Beltinec.

        28 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 19:04 Zavec je bil... gost

        Da sem bil v politike, sem videl trolicneza. Drek od dreka je tej Zavec, pa rad ma druge ženske, upam ka nej tudi mojo...

        27 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2019 ob 15:47 Sjaka gost

      Lepo, lepo. Sjaka ti sodiš v beltinski parlament. Škoda ka te lidge nečejo. Zato be boš nikoli tam. Še ti pomnimo Muro.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2019 ob 15:52 gost

      Iz šoule pa sikdar edna te ista deca nastoupajo - nega drujgij?

      36 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 16:53 dogodki gost

        Nekoč so učenci violine bili del vseh pomembnih dogodkov, zdaj jih ni niti na nepomembnih. To je očitno rezultat dela( ne dela) sedanje učiteljice.

        43 17 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 18:09 veseli december gost

        Pa še so se udeleževali raznoraznih tekmovanj tako doma kot v tujini. Ogromno nagrad so si prislužili in promovirali gš Beltinci vsepovsod! Danes od vsega tega žal nega nič, od kdaj je ta učiteljica lažnivka na šoli, pa še ma podporo ravnatelja za tako ne delo! SRAMOTA! Ubogi učenci, za kaj zapravljajo čas in denar...

        41 16 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.12.2019 ob 16:49 OBČAN CBA gost

      Saj so prijetni taki dogodki vredni pohvale, AMPAK kaj nam to pomaga občina Beltinci je občina zamujenih priložnosti, že dosti let nazaj in zgleda da bo še mnogo let naprej zaradi jebene (op.) politike takozvanih večnih politikov v občini, ki nikakor ne pogruntajo, da zavirajo razvoj občine in bi se tako morali umakniti in ne kandidirati vsak mandat. V občini imamo ogromno pametnih in sposobnih ljudi, ki pa se ravno zaradi takih tipov in njihovih zakulisnih iger nočejo izpostavljati in imajo prav, nočejo se trgati z nesposobneži. Čas beži vrstijo se govori enih te istih, obljube, na koncu od tega nič, ŠKODA, pogledajte malo okrog sosednje občine pri njih se čas ni ustavil kot v Beltincih.

      26 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.12.2019 ob 7:08 čondraš gost

        Občan cba ti bi leka rad bil svetnik pa ti na volitvah ne ide dobro. Stari župan je dosto toga zasra. Občinska uprava je zanič. Svetniki so par krat na leto na občini. Kaj te oni lehko naredijo. Nič. Delati morajo župan in vsi na občini zaposleni keri majo tam plače. Ljudje volijo župana in svetnike. Ti občan cba nisi med izbranci. Ravno ti si zaviralo. Vzrok moraš iskati v sebi.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      14.12.2019 ob 17:00 gost

      V Beltincih na občini je tako ,kot za fašenik v Butalah ,kjer parlament prevzamejo BUTALCI ! Poglednite jih ne izgledajo drugače !? Nesposobneši , samofšečniki in lajdraši! Govorni oder je zmeraj prazen ,ker nimajo o čem razpravljati----nimajo pojma !!!!

      25 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.12.2019 ob 18:28 ZA ŽUPANA gost

        Župan VIRAG vprašanje za tebe: koliko uradnikov si zamenjal v občinski upravi občine Beltinci z nastopom tvojega županovanja, kot si obljubljal pred volitvami (dokumentirano) zaradi nesposobnosti. Upokojevanje ne šteje ??? NAJ TI ODGOVORIM NOBENEGA 0 "Obečanje ludom radovanje"

        21 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      14.12.2019 ob 17:44 Gančanec gost

      Zares je bilo porazno.sramota za Beltinsko občino.župan.to je tvoj obraz.čeprav nisi nič kriv.ampak vseeno največji krivec.če me razumate.

      22 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      14.12.2019 ob 20:46 Opazovalec gost

      Vodilni, malo se zamislite nad nivojem občinskih proslav in takih prireditev. V Beltincih se to vleče že leta in leta in ni nobenega napredka. Ljudje pa vedno eni in isti. In potem se čudite da mladi odhajajo in se ne vračajo nazaj v tako okolje, kjer so nesposobneži nagrajeni. Pa imamo kar nekaj dobrih glasbenikov, skupin, ki pa v takem okolju ne dobijo priložnosti, saj bi pokazali ogledalo trenutnemu kulturnemu nivoju v Beltincih. In ja, župan bo moral fejst zavihati rokave in na položaje postaviti sposobne ljudi, če je to v Beltincih, ki so prepojeni z revanšizmom, zahrbtnostjo in podlimi političnimi igricami sploh mogoče.

      32 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      14.12.2019 ob 22:53 opazovalka gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      14.12.2019 ob 23:24 opazovalka gost

      Vse kar je napisano za GŠ BELTINCI je živa istina. Ta ravnatelj le skrivlje resnico. Iživlja se nad to profesorico, ki je delala več kot pošteno. Podpira pa zdajšnjo učiteljico, ki sploj nič ni naredila, nobenih dosežkov nima pa že en dober cajt tu dela. Deca se ne znajo niti na odru obnašati ne pa še kaj zašpilati! Ene in iste pesmice vrtijo! Vse skupaj žalostno! Važno, da je šolnina podražila in, da se na vse možne načine želijo znebiti profesorice , ki je tako posvečeno delala, da je z učenci imela dodatne ure violine (nadure,seveda zastonj) celo in to zelo pogosto ob vikendih, praznikih in počitnicah! To se več nede ponovilo na tej gš ker nihče ni nor, da se toliko razdaja.

      39 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      14.12.2019 ob 23:27 gogo gost

      Vse kar je napisano za GŠ BELTINCI je živa istina. Ta ravnatelj le skrivlje resnico. Iživlja se nad to profesorico, ki je delala več kot pošteno. Podpira pa zdajšnjo učiteljico, ki sploj nič ni naredila, nobenih dosežkov nima pa že en dober cajt tu dela. Deca se ne znajo niti na odru obnašati ne pa še kaj zašpilati! Ene in iste pesmice vrtijo! Vse skupaj žalostno! Važno, da je šolnina podražila in, da se na vse možne načine želijo znebiti profesorice , ki je tako posvečeno delala, da je z učenci imela dodatne ure violine (nadure,seveda zastonj) celo in to zelo pogosto ob vikendih, praznikih in počitnicah! To se več nede ponovilo na tej gš ker nihče ni nor, da se toliko razdaja.

      37 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      15.12.2019 ob 11:25 gost

      Izpijšite deco iz te glasbene šole! Tele glavne pa natirati v p. m.

      35 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 12:51 gost

        Že so se izpisala. Celi razred violine se je izpisal med šolskim letom potem , ko se je profesorica po sodbi sodišča ( po eni nezakoniti, potem še drugi nezakoniti odpovedi) , pa celo po preprečitvi vrnitve delavca na delo od strani delodajalca( nespoštovanje sodbe sodišča) vrnila na delo. Tako je ravnatelj lahko dal še TRETJO zaporedno odpoved profesorici, učence potem pa nazaj ponovno vpisal na gš! In ga nihče ni natiral nikam! Vse skupaj zelo humano, a ne!?

        37 2 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      15.12.2019 ob 12:14 zavod za zaposlovanje gost

      Ni potrebno, da so deca prikrajšana, le umakniti je trbej nesposobneže in nevestneže. Dosti ljudi čaka na službo, ta ravnatelj pa se s svojo špila. Zašpilo je že cca 150 000 eur zaradi nezakonitih poslov ( 3 zaporedne odpovedi eni isti profesorici )! Skrajni čas je , da ga zamenja nekdo, ki vsaj nede posloval s toliko izgubo in nede delal tolike krivice delavcem! SRAMOTA kaj je dovoljeno na tej GŠ!

      36 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      15.12.2019 ob 12:59 gost

      Vsi - mogoče tudi ena in ista oseba - že s tem, da komentirate o GŠ pod tem prispevkom, kažete vse o sebi! Predmet članka ni GŠ ampak prireditev, ki je bila v petek. Starši vpisujemo otroke v GŠ, jo plačamo, vidimo rezultate ali pa tudi ne in to bomo povedali na pravem mestu, ne tu, kjer ni primeren ne čas, ne kraj! Vabimo tudi "vas", da pridete, da dokažete svoje trditve. Čas pa kaže in bo pokazal svoje.

      15 33 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 14:16 gost

        Prav je da vsaj starši vemo kaj se dogaja na tej gš. Roditeljski sestanki so temu tudi namenjeni, ampak žal o teh resničnih dogodkih ne duha ne sluha na roditeljskih! Zakaj ravnatelj potem molči o teh zadevah? Izpis celega razreda med šolskim letom je izredna in ekstremna situacija, on pa niti besedice o tem ni spregovoril! Smrdi, da bole nemre in ti to podpiraš! To pa pove vse o tebi! Lahko se le zamisliš. Pa raje ne piši v imenu drugih.

        35 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        15.12.2019 ob 14:23 Alo gost

        Čas je že pokazal luknjo od 150 000 eur v župniji, ki je ustanoviteljica gš, a ti to ni za dosti? To vse zaradi ravnanja ravnatelja! Pa še podražitev šolnine! Zaposleni nimajo več plačila za malice! Ni več tekmovanja harmonikarjev v Beltincih... Ka bi ti še?

        35 6 Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      17.12.2019 ob 12:10 gost

      Vse tole je ena velika BANDA !!!!! Vse naterati v P M: !!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.