https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Benko nazaj na Kitajsko, Brezič pred prestopom v GAK

11.7.2011  

Po poročanju 24ur.com se Jože Benko, ki se je iz Nafte preselil na Kitajsko in se poškodoval, vrača v kitajski klub iz desetmilijonskega Wuhana. Kot kaže, se prestop v tujino obeta še enemu Prekmurcu - Danijelu Breziču.

Brezič, nekdanji igralec Mure, Maribora, Celja in Domžal naj bi bil tik pred prestopom v avstrijskega tretjeligaša GAK iz Gradca, ki ga trenira Aleš Čeh. Kot poroča Nogomania, bi se Brezič v kratkem utegnil pridružiti novim soigralcem v Avstriji. Brezič je sicer v preteklosti že služil kruh v avstrijskem prvenstvu. Med leti 1999 in 2001 je igral za Austrio Lustenau. 

Jože Benko, ki se vrača na Kitajsko, bo sprva treniral po posebnem programu, potem pa se bo pridružil soigralcem in naskakoval prvo kitajsko ligo, kar je cilj vodstva njegovega kluba.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.