https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murskih Črncih zagorelo ostrešje večje stanovanjske hiše

30.12.2019 ob 8:00  

Zagorelo je ostrešje večje stanovanjske hiše.

 

Policisti so bili včeraj, ob 23.57, obveščeni o požaru ostrešja večje stanovanjske hiše v Murskih Črncih, v občini Tišina. Požar so malo po 2. uri pogasili gasilci, ostala je požarna straža. V požaru ni bil nihče poškodovan.

Več podatkov o vzroku požara in nastali škodi, bo znanih po končanem ogledu in zbranih obvestilih, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Požar, ki se je začel v bližini dimnika in je zajel okoli sto kvadratnih metrov ostrešja, so pogasili gasilci PGD Murski Črnci, Tišina, Gradišče, Satahovci, Petanjci in Murska Sobota, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.