https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V požaru na tovornem vozilu za okrog 30.000 evrov škode

30.12.2019 ob 9:00  

V soboto ob 23.45 je na avtocesti Grabonoš–Vučja vas v smeri Murske Sobote zagorelo tovorno vozilo.

Minulo nedeljo smo poročali o požaru na avtocesti, v bližini izvoza Vučja vas, ko je med vožnjo prišlo do požara na tovornem vozilu tujih registrskih oznak.

Z ogledom kraja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi blokiranja desnega sprednjega kolesa tovornega vozila, zaradi česar se je vnela desna stran vozila. Požar se je nato razširil na celotni del tovornega vozila in polpriklopnik.

Po nestrokovni oceni je nastalo za okrog 30.000 evrov škode, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

* Foto: PGD Ljutomer

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.