https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To je 10 najbolj branih člankov na Pomurec.com v letu 2019

31.12.2019 ob 6:00  

Letošnje leto se počasi poslavlja in samo nekaj ur nas loči do vstopa v leto 2020. Na spletnem portalu Pomurec.com smo se tako ozrli v iztekajoče se leti in pregledali, kateri so tisti članki, ki ste jih najraje prebrali.


Objavljamo seznam člankov, ki so v letu 2019 pritegnili največ vaše pozornosti:

1. mesto: FOTO: Ste tudi vi bili včeraj na prireditvi Ples-noč čarovnic?

Največ pozornosti je vzbudilo dogajanje na tradicionalni prireditvi Ples - noč čarovnic v dvorcu Rakičan. Dvorec Rakičan je bil zadnje dni v oktobru srednjeveško in čarovniško obarvan, saj so nad njim že sedmič poletele čarovnice in pričarale kar tridnevni spektakel s številnimi zvenečimi imeni. Celoten članek najdete TUKAJ.

2. mesto: FOTO: Trezino senje privablja številne obiskovalce

Veliko pozornosti je vzpodbudila tradicionalna sejemska prireditev Trezino senje, na katerem so se zbrali kramarji, rokodelci in gostinci iz vse Slovenije ter tujine. Celoten članek najdete TUKAJ.

3. mesto: FOTO in VIDEO: Ste tudi vi bili v sredo na prireditvi Ples-noč čarovnic?

Zabavni dogodki so v iztekajočem se letu poželi največ vaše pozornosti. Ples-noč čarovnic v dvorcu Rakičan je pritegnila največ pozornosti, saj so obiskovalce v sredo, na glavnem odru zabavali Pepson, Challe Salle, Alle Farben in Pero Lovšin. V šotoru je zabavala skupina O.S.D.S. in Luka Basi. Vrhunec večera je predstavljal nastop svetovno znanega DJ-a iz Nemčije – Alle Farben. Celoten članek najdete TUKAJ.

4. mesto: FOTO in VIDEO: V Ropoči so se zabavali z Jasminom Stavrosom

Vašo pozornost je pritegnilo tudi nočno gasilsko tekmovanje za pokal Ledavskega jezera. Za zabavo so v Ropoči poskrbeli Jasmin Stavros in glasbena skupina Weekend-Band. Celoten članek najdete TUKAJ.

5. mesto: FOTO: Prleki in Prekmurci so merili moči v vlečenju vrvi - 1. del

V Krogu pri brodu je julija potekalo že 25. tradicionalno srečanje med Prleki in Prekmurci, katerega se je udeležil tudi predsednik države Borut Pahor. Zanimalo vas je, kdo je bil v vlečenju vrvi čez reko Muro najboljši. Celoten članek najdete TUKAJ.

6. mesto: FOTO: Luka Basi navdušil množico na Ajdovi noči

V Odrancih je potekala že 25. tradicionalna Ajdova noč. Občinstvo so na dveh odrih zabavali Ines Erbus, Luka Basi in DJ Josh Somen. Zanimalo vas je, kdo med obiskovalci je bil na prireditvi. Celoten članek najdete TUKAJ.

7. mesto: FOTO: Pričelo se je tradicionalno Miklošovo senje

Radi si pogledate tudi utrinke s sejmov v Murski Soboti. V središču Murske Sobote je decembra potekalo tradicionalno Miklošovo senje, ki je obenem naznanilo tudi pričetek veselega decembra. Celoten članek najdete TUKAJ.

8. mesto: FOTO: Ste bili v nedeljo na Plesu - noč čarovnic?

Prireditev Ples-noč čarovnic v dvorcu Rakičan je bila očitno najbolj odmevna, saj je veliko pozornosti pritegnilo tudi nedeljsko dogajanje na prireditvi, ko je nastopila Nika Zorjan skupaj z Isaacom Palma. Za njima je ljubitelje hrvaške glasbe navdušil Gibonni, še pred njegovim nastopom pa je potekal izbor za naj čarovnico. Ob koncu je na glavni oder stopila še skupina Blue Planet. V šotoru pa so za zabavo skrbeli Poskočni muzikanti in Ines Erbus. Celoten članek najdete TUKAJ.

9. mesto: FOTO: Praznovanje velikega šmarna v Turnišče privabilo številne vernike

Vašo pozornost je pritegnila tudi slovesna maša na praznik Marijinega vnebovzetja v cerkvi Marije pod logom v Turnišču, kjer je glavno romarsko središče Škofije Murska Sobota. Celoten članek najdete TUKAJ.

10. mesto: FOTO: Luka Basi obnorel Dokležovje

V Dokležovju je potekala tradicionalna že 6. Žabja noč. Občinstvo je najprej zabavala skupina Nočna Pravila, sledil je nastop priljubljenega pevca Luka Basija, ki je z letošnjimi nastopi pritegnil velo zanimanja med obiskovalci. Celoten članek najdete TUKAJ.

11. mesto: FOTO: Pomurski oktoberfest privabil številne obiskovalce - Celoten članek najdete TUKAJ.

12. mesto: FOTO in VIDEO: Plavi orkestar navdušili mlado in staro na Soboških dnevih - Celoten članek najdete TUKAJ.

13. mesto: Marjan Šarec: Slovenije ni brez Prekmurja in Prekmurja ni brez Slovenije - Celoten članek najdete TUKAJ.

14. mesto: FOTO in VIDEO: Stoto obletnico priključitve Prekmurja počastili s slavnostno sveto mašo - Celoten članek najdete TUKAJ.

15. mesto: FOTO: Jelena Rozga otvorila Pomurski poletni festival - Celoten članek najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.12.2019 ob 7:52 Nemren vrvati gost

      Niti en članek od Mujre? Škandal!!!

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2019 ob 7:59 članek gost

      Mogoče najbolj klikanih in ogledanih fotk, nikakor pa ne branih ali prebranih.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2019 ob 8:13 čondraš gost

      FOTO in VIDEO: V Ropoči so se zabavali z Jasminom Stavrosom...ja, pa niste povedali da je bila to ena najbolj udarnih novic jer se je Jasmine negdje usred koncerta ukozio Luki Basiju na čarape.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        31.12.2019 ob 8:26 gost

        @čondraš ..hahaha..to je 20 najbolj kritiziranih prispevkov oziroma člankov, samo se na pomurcu tega ne zavedajo..največ negativnih komentarjev..norčastih pa tudi resnih.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.12.2019 ob 8:29 kin gost

      o inšpekcijskem nazdzoro pri velikem fas fudu kralju hamburgerjev intd pa niste pisali kaj se je podmazo z lovami to je najbolje brat pajdaš je vse zrihto in muri nič ne pišete

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.12.2019 ob 9:12 strelec gost

      Pa z tem se jaz glih nebi hvalil, da so to najbolj brani članki, če pa je dve tretjini komentarov od vašega novinarja fuknjenca.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      31.12.2019 ob 18:30 hg gost

      pol člankov je zbrisanih o mc ki bo v murski soboti kajti fas fud pajdoji adijo drobtine v meso in zasmojene pleskavice to je hit bil 2019 vsem srečno novo leto in živeli mc murska sobota

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.