https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V Pomurju prišlo do samomora in poskusa samomora

03.01.2020 ob 6:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in miru, samomor in poskus samomora ter povoženje divjadi.

 

Na področju kriminalitete je bila v Gornji Radgoni obravnavana grožnja, v Lendavi pa goljufija.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.01.2020 ob 8:44 gost

      Vsi desni in cerkveni berite vsak dan to kroniko. Sami čistokrvni Prekmurci, Prleki in Štajerci. Vi pa imate vsak dan probleme z nekimi namišljenimi migranti. Problem so nekateri Slovenci, česar pa v svoji zaslepljenosti ne vidite. Želim, da v letu 2020 vsaj malo spregledate.

      17 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 9:48 BOLAN OB 8:44 gost

        Ti rdeči ti si resno bolan ali si pa tako nor in zaslepljen, da ne vidiš dejanskega problema. Slovenija je na samem vrhu po številu samomorov, si se kdaj TUPAČ VPRAŠAL ZAKAJ ? V državi v kateri si njeni prebivalci tako pogosto jemljejo življenja mora biti prekleto nekaj narobe. Cerkev in če hočeš desni nikogar ne spodbujajo k temu ampak jih odvračajo, zato se sramuj takega pisanja in zaslepljenosti ki ti jo je vcepil rdeči komunizem. V Sloveniji je 24 let po osamosvojitvi vladal levi pol, ki se je sedaj preoblikoval v komuniste. Napaka 1991, ko so se vsi komunisti poskrili v mišje luknje od straha in sedaj lezejo ven, je bila, da se v Sloveniji ni zgodilo tisto kar se je v Romuniji, likvidacija diktatorjev v imenu ljudstva in bi sedaj v Sloveniji bil mir brez delitev.

        15 21 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 10:12 čondraš gost

        Za novo leto smo ti vsi zaželeli da bi ozdravel, ampak želje se niso uresničilie, tvoje sovraštvo in tvoje psihične motnje, niso izvenele . V letu 2020 ti želim za soseda muslimanskega skrajneža, oni imajo tudi v večini psihične motnje , sploh ko eksplodira v njihovi okolici . Bolan zagovarja bolanega, levičarska abeceda. Samo še eno vprašanje Debeli..je tebe mogoče v mladosti spolno zlorabljal duhovnik ? Potem razumem tvoje sovraštvo, ker to da si zahajal v Cerkev že vemo.

        7 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 10:34 gost

        Desničarji in verniki, najhujši problem v Prekmurju in tudi v Prlekiji je ALKOHOL ( vse pogosteje tudi druge droge ). Vi pa namesto resničnega sovražnika vidite problem v levih, komunistih, migrantih, Romih, nevernih, .............. in potem druge imenujete bolnike. Čisto vam podobno. JAZ IN MOJA DRUŽINA V TEJ DRŽAVI DOBRO ŽIVIMO. Če pa tebi kaj ne odgovarja, imaš odprte meje. Madžarska, Hrvaška, Avstralija, Argentina, ........... kamorkoli lahko odpotuješ. A povsod boš pogrešal Slovenijo, verjemi.

        16 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 11:15 gost

        9:48, ČE ŠE NE VEŠ, TI POVEM, DA JE CERKEV NAPRAVILA DRŽAVI - NAM VSEM - 1,3 MILIJARDE EVROV DOLGA. ZRAVEN TEGA, DA JI JE DEMOS PODARIL PRIBLIŽNO 12 % SLOVENSKE ZEMLJE Z GOZDOVI, OBJEKTI IN ZGRADBAMI VRED. In ti zbojenec boš omenjal neki drobiž za Rome. Spelji se, najbolje v Argentino.

        16 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.01.2020 ob 10:14 čondraš gost

      Pa še nekaj, samo levičarski motenec lahko izkorišča članek o samomoru za politično propagando, bolan + bolan = levičar.

      10 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 10:40 gost

        Kje ti vidiš tu politično propagando? Zopet preganjavica? Napisal sem, da kazniva dejanja v Pomurju povzročajo SLOVENCI in ne MIGRANTI. Ti sploh znaš kdaj razumeti zapisano?

        11 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 10:46 čondraš gost

        pa ti si dejansko bolan, kaj te to če ni propagando proti Slovencem in ZA migrante..ti res nimaš nič od življenja ? Ker si sam nesrečen potem moreš še samomorilce izkoriščati za zdravljenje svojif frustracij ? Pa dobrop administracija, lahko prenehate plačevat tega bolnika za netenje sporov tu na portalu ? Resnično, sram vas bodi da dopuščate takšno zlorabo.

        2 7 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.01.2020 ob 10:39 strelec gost

      Debeli ti pa res vsako jebeno novico povežeš z desnimi pa cerkvijo, pa kaj v pizdi ma desnica pa cerkev pri samomoru pa poskusu samomora to te res ne razumem, si res plačan na pomurcu za to da le provociraš in jebeš folk v glavo?????????????? Glede ciganov odpri oči pa malo poglej kake pizdarije delajo cigani na Dolenjskem, tudi v pomurju so vedno bolj agresivni, in te take ti zagovarjaš, ki živijo na naš davkoplačevalski denar. Res te ne razumem. Moraš bitri prokleto dobro plačan na pomurcu, da nenehno provociraš z takimi bolanimi, ki v riti nimajo mesta.

      10 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 10:48 čondraš gost

        Zigan zagovarja Zigane, Pede.r Pedr.e, Ilegalec ilegalce..to je to. Resnično je človek plačan ali ap prekleto bolan, da izkorišča samomor nekoga zato da nacionalistično pljuva po Slovencih in povzdiguje ILEGALNE migrante.

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 11:10 gost

        Kaj si tudi ti slep in tup, da ne razumeš kaj sem zapisal. Smiri se, globoko zadihaj , potem pa še moj komentar par krat preberi, da boš razumel kaj sem zapisal. Nič drugega kot to, da desni in verni ne obsojate in kritizirate teh Slovencev, ki delajo pizdarije, kazniva dejanja - vsak dan veliko kršitev javnega miru, razgrajanje in pretepanje doma v družinah in na javnih krajih, ........ če pa en migrant ali Rom kaj napravi, ste pa dva tedna na tej novici, desni novinarji in Janševa televizija pa vam pri tem pomagajo in dva tedna to kažejo. Pa naj Janševa televizija kdaj pokaže ČISTOKRVNEGA SLOVENCA, KI DOMA PRETEPA ŽENO IN OTROKE - NI DNEVA, DA SE TO NE BI DOGAJALO. Bo šlo? Boš kapčal? Kar se pa davkoplačevalskega denarja tiče - tudi ti si sam zelo dolgo živel na račun davkoplačevalskega denarja - rojstvo, medicinska pomoč, vrtec, osnovna šola, srednja šola, ............ ne daj bože, da izgubiš delo, postaneš bolan, invalid, ..... malo se desničarji ohladite s tem, da delate za druge in podobne fore. MI SMO TUDI DELALI ZA VAS, PA VAM TEGA NE OPONAŠAMO. Medgeneracijska in druga solidarnost!!!! Aja, desničarji in cerkveni tega ne poznate, se opravičujem. Vidite samo svojo rit. Sovražniki so ALKOHOL, TOBAK, DROGE, VOJNE V SVETU, HUDI KAPITALIZEM, .......... Proti temu se borite in pustite namišljene sovražnike, s katerimi vas pita Janševa televizija in Amerika.

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.01.2020 ob 10:44 čondraš gost

      Vi pa namesto resničnega sovražnika vidite problem v levih, komunistih, migrantih, Romih.....................bravo hepan, sedi 5, točno to, vse našteto niža življenski standard in dela ljudi nezadovoljne, nezadovoljni ljudje pa segajo po alkoholu ,drogah, padajo v depresijo . Moreš imeti zares trdo bučo da za vsako ceno samo da bi kontriral, podpiraš cuzanje socialnih sredstev s strani priseljencev in Ziganov in uvoz nepismene poceni delovne sile za kapitaliste in ravno ti tvoji temni ilegalci bodo še nižali standard Slovencu, osnove ti niso jasne. Ti si resnično tipičen hinavski levičar, ki podpira nekja, samo zato da bi nagajal drugim. Če si zabit, bi vsaj tiho bil, hepan.

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.01.2020 ob 10:52 čondraš gost

      Povej Debeli, kdo te je zlorabljal v otroštvu, župnik ali JJ ? Tako globoko sovraštvo ki ga gojiš je lahko samo posledica zlorab. Povej da bomo lažje sprejeli tvojo bolezen in sovraštvo . Ti v vsako novico vključiš žaljenje Slovencev, JJ, in Cerkev, ap naj se gre za članek o prodaji perecov ali za samomor . Ti bi imel bistevno več od življenja če bi se rodil kot pes v Sloveniji, tako si pa samo nesrečen človek, ki sovraži v prvi vrsti sam sebe.

      4 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 11:29 gost

        Zgleda, da sem te dregnil tja kjer te najbolj boli. Raje se malo usedi, pomiri, globok vdih in dolg izdih. To nekajkrat ponovi in videl boš, da pomaga. Če napišem, da je potrebno kaznovati Slovenca, ki doma pretepa ženo in otroke ali na javnih krajih žali, psuje, nadleguje in pretepa nemočne mimoidoče, je zate to žaljenje Slovencev???????????????? Daj, bimbo idi na most pa se v Muro fukni. Nobene škode ne bo.

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2020 ob 9:43 gost

        @čondraš..naj ti povem, da je debelega zlorabljal..težko je to povedati in nerodno, vendar bom ti vseeno povedal, zlorabljal ga je namreč pes Šarplaninec, ki ga je njegov oče dobil iz Makedonije.Od takrat je celi zblojeni in zmeden, mislili smo, da ne bo dočakal starosti.ampak nekako je dogural, kljub traumam, ki jih je doživljal.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.01.2020 ob 11:33 gost

      Čondraš zakaj pišeš na Sobotainfo pod vzdevkom ČARNI VRAG?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.01.2020 ob 12:50 gost pet gost

      Pa ka sploh objavlate komentare tega čondraša, ker je totalen autsajder, ki o ničem nima pojma. Škoda se je s takimi sploh spustiti v debatro, ker niti sam ne ve kaj in zakaj komentira.Mogoče mu je pa to edino veselje, ker drugje nemre svoje frustracije dati iz sebe. Torej sploh ne brat takih floskul.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.01.2020 ob 17:11 Strelec gost

      Debeli se vedno ne razumem kaj ima samomor pa poskus samomora z Sds pa cerkvijo? Pa nista mi simpaticna ne cerkev pa ne sds, samo to je ze prav neokusno da nonstop omenjas eno in isto desnica sds jansa itd. Ne vem no meni se to ne zdi normalno. Clanki ki nimajo nic z politiko pa taki blesavi komentarji.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.01.2020 ob 19:25 gost

        Ti tudi nisi najbolj pameten kot izgleda. Še beri moj prvi komentar, da boš sploh razumel o čem sem pisal Napisal sem: VSI DESNI IN CERKVENI BERITE VSAK DAN TO KRONIKO .......... Razumeš? VSAK DAN!!! Tu ne gre za samomor, gre za kazniva dejanja, ki jih vsak dan delajo SLOVENCI!!!!!!!! Zakaj ?? Ker se desni in cerkveni mediji na veliko razpišejo in kažejo o tem, če kak Rom, migrant, ...... napravi kakšno kaznivo dejanje in potem to dva tedna ali več to kažejo po Janševi telaviziji. O Slovencih, ki vsak dan to delajo pa ne ali zelo malo poročajo. In veliko umorov ali ubojev zagrešijo Slovenci in Slovenke, a se o tem čim manj piše. O Romih in migranti pa iz muhe napravijo slona. Boš končno razumel? Si pa eden od tistih, ki pravijo: " SDS mi ni všeč ali od danes naprej jo bom volil. " Pa čeprav jo voliš že od začetka.

        3 4 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.01.2020 ob 22:04 Strelec gost

      Malo morgen. V vsej svoji karieri sem samo enkrat volil sds pa se to zaradi tega, da nebi zmagal Jankovic. Pozabil si povedati, da so med migranti in cigani vecinoma problematiki in le manjsina dobri normalni ljudje. Pri slovencih se pa najde eden na sto kar se tice kriminala to pa je velika razlika. Pa izjasni se ze enkrat kaj je to Janseva tv ? Je to slo 1 Morda pop tv, kanal a ali planet tv?? Ker nimam pojma kaj je jansev medij in jansev tv? Premalo gledam tv in medije zato nimam pojma o cem govoris ampak to skoz ponavljas jansevi mediji jansev tv pa jebo te jansa v svim pozama , kak si lahko tak obseden z tem pizdunom. Ti je mamo ali zeno pojebal, da ga tolko omenjas. Meni je antipaticen isto kot Sarec in ostala drhal v parlamentu.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.01.2020 ob 8:55 gost

      Zakaj komentiraš, če ne veš, kaj se v Sloveniji dogaja. Že pred leti je Janša s svojimi podporniki ustanovil svojo lelevizijo Nova24TV. Največja donatorka je bila žena Roka Snežiča, s katerim si je Janša delil sobo, ko je bil na vikendu v zaporu. In ta isti Človek mu je pozneje uredil " BOSANSKO POSOJILO ". In časopis in portal Demokracija je v Janševih rokah. Do nedavna še Reporter, a je pred kratkim zamenjal lastnika. Pa nekoč pred volitvami dva Janševa brezplačnika, ki sta širila laži o levih politikih. Takoj po volitvah sta prenehala izhajati. Tudi na TV SLO 1 Janša svoje novinarje - strogo po navodilih SDS - Rosvito Pesek, ki je doktorirala na temo o Janši, Jožeta Možino, Eriko Žnidaršič, Jožeta Dežmana, občasno Mitjo Ferenca, Andrejo Valič ZVER, ......... Ko bi ti sploh vedel kaj vse je Janša vzel ljudem z zakonom ZUJF, ne bi pisal bedarije na portalu - veliko študentom odvzel penzije, zamrznil veliko plač in penzije, nekaterim upokojencem vzel penzoje - Ustavno sodišče je te penzije kasneje vrnilo tem penzije, a med tem časom je veliko upokojencev umrlo brez svojih zasluženih pokojnin, veliko upokojencem vzel dodatek za rekreacijo, prepoedal zaposlitve na najbolj nujnih področjih, ............ .Ravno on in njegova vlada sta napravila ZPIZ - 2 in sramotno nizek odmerni odstotek za pokojnino - 57 % !!!!!!!!!!!!!! Praktično ničesar ne veš kaj je Janša slabega ljudem napravil, a boš nibijal njegove laži. Vsi bi morali pisati o janši, da ga bedaki, ki ničesar ne vedo, ne bi vedno znova in znova volili. Samo poglej, da na sejah parlamenta skoraj vedno manjka, dobiva plačo poslanca, a svojega dela ne opravlja i nikome ništa. ON JE NAD ZAKONI?????? Zakaj že????? Da ostalega, kar je zakrivil v svoji dolgoletni karieri poslanca, ministra, predsednika vlade,ne omenjam na veliko. V štirih letih ( 2004 - 2005 ) zadolžil Slovenijo za 21 milijard evrov, bančna luknja, tajkuni, izbrisani, prodaja najboljših podjetij za drobiž, denacionalizacija, prodaja 90 % družbenih stanovanj po 10 % teh stanovanj, pod mizo je prodal Mercator Bavčarju in Šrotu, ..................................... Še marsičesa se boš moral naučiti, preden boš lahko sploh komentiral. Ne veš ničesar. Koliko migrantov si ti v resnici sploh srečal? Mislim, da niti enega. Vse kar si videl, si prebral in videl v Janševih medijih. Kje je zdaj tistih 500.000 beguncev, s katerimi je Janša strašil ljudi pred vlitvami???????????? NIKJER JIH NI!!!!!!! Neke stebre postavlja po Sloveniji z velikimi plakati, na katerih laže o Kučanovi penziji. Do konca pokvarjen človek in ti takšne gnoje podpiraš in voliš. Katastrofa.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.01.2020 ob 9:30 gost

      Strelec oziroma Naftaš, priporočam ti, da si vzameš nekaj časa in na Googlu pogledaš vse to, o čemer sem pisal. Vse boš našel, da boš vedel, da je vse res, kar sem napisal. Zdaj, ko ni nogometnih tekem, imaš čas.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      04.01.2020 ob 9:59 strelec gost

      Pa ti si res prizadet, malo prej sem ti napisal, da mi gre Janša blazno na kurac in sem ga enkrat v življenju volil. Kaj mi to sploh pišeš o njemu, če ti glih razlagam, da mi gre na kurac, da ga nonstop omenjaš, kot da je car. Jaz vem, da je govno a ista govna so tvoji levičarji z Šarcom pa Židanom in Cmerarom na čelu, nič boljše nam ni pod njihovo vlado. Vprašaj glas ljudstva, boš videl kaj ti bodo večinoma o teh treh lulčkih narod poveda, nič dobrega. Tega programa, ki ga omenjaš da je Janšev ga sploh nimam in me ne zanima. Tudi dnevnika že dolgo ne spremljam, ker ne morem gledati naših politikov, pogledam vreme in šport. Na volitve že kar nekaj let ne hodim, ker ta banda ni vredna pet minut mojega časa, da bi katero stranko obkrožil, ne vidim v sloveniji stranke, ki bi bla poštena in normalna, zato bojkotiram volitve in ne mi ti o tem, da Janšo volim pa ne vem kaj, očitno veš več o meni kot jaz sam, sem slišal da tudi vdiraš v tuje IP naslove, kar je kaznivo dejanje. Slej ko prej te bo nekdo prijavil.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.01.2020 ob 10:05 strelec gost

      Zakaj si novinarček debeli zbrisal moj komentar?????????

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.01.2020 ob 10:21 Lendavski nadvojvoda gost

      Strelec,nemudoma do hitre intervencije,pokliči,pridejo,boš imel socialistično zdravstveno oskrbo,ne sramuj se,nisi edini,eni bedasti, moj prijatelj Ivan,ti dajo podporo(pa SDS tudi,garant).Bova z veronaučnim poslušalcem FSPN-ja šla na romanje,Ivan Grosupeljski,v Jajce,jaz v Kumrovec.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      04.01.2020 ob 10:29 strelec gost

      Budala odvrača temo od tega, da vdira v druge IP naslove, bolnik, res si za psihiatrijo.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.01.2020 ob 10:37 Lendavski nadvojvoda gost

      Gost,ne sekiraj,ni sramota ,če si premaknjen,tvoj ideoIvan je tudi.Razlika,on na tem živi,ti ,bedaček,ne.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      04.01.2020 ob 10:43 strelec gost

      Budala psihopatska odvrača temo od tega, da vdira v druge IP naslove!!!!!!!!!!

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2020 ob 11:33 gost

        Daj, usedi se, pomiri, globoko vdihni in počasi izdihni in to nekajkrat ponovi. Pritisk ti nevarno narašča, zato sedi, da te ne rukne. Kaj bi Janša brez tako dobrega vojščaka kot si ti. Veliko volivcev bi izgubil. Že tako narava dela, da jih je vsak mesec manj.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2020 ob 12:26 čondraš gost

        nejko je pač bolan in potrebuje strokovno pomoč. Najboljše bi bilo ga popolnoma ignorirat in se naj krega sam s seboj, saj je plačan za to s strani Pomurca.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.01.2020 ob 11:50 gost

      Strelec oz. Naftaš, upam, da si preživel, zato bi bom naštel nekaj stvari, ki jih je v svojem kratkem mandatu naredila Šarčeva vlada za ljudi ( pa vem, da bom marsikaj pozabil ): zmanjšala dolg Slovenije, zmajšala nezaposlenost, zmanjšala dohodnino, zmanjšala davek na knjige, medije, ...., precej povečala minimalno plačo, nadomestila in vse socialne transferje, povečala staršem letni dopust, povečala Janšev sramotni nizki odmerni odstotek pokojnine s 57 % na 58,5 % za moške in s 60 % na 63 % za ženske, ............. SAME POZITIVNE STVARI ZA LJUDI. Še veliko dobrega, kar trenutno nisem naštel. Ti uspehi Šarčeve vlade desničarje in cerkvene bolijo in pečejo, zato ga nenehno napadajo, žalijo, sovražijo. ŽIVEL ŠAREC IN NJEGOVA VLADA. ŽIVELA STRANKA LEVICA. V LEPŠI DAN Z VAMI.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      04.01.2020 ob 12:18 strelec gost

      Vse to kar si naštel je zasluga le levice, ne mešaj tu Druge stranke zraven še najmanj Šarca, ker on je bil proti dvigu minimalnih plač, tak da očitno tudi ti vsega ne veš, zakaj misliš mu je levica obrnila hrbet in odšla z koalicije, ker so pogruntali kaki lopov je Šarec in je dvoličnež z masko. Tebe lahko preslepi, ker si pač zaslepljen in zaljubljen v njega in Janšo. Moje mnenje je tudi to, da si v bistvu ti Janševec oz sdsevoc, drugače si ne vem razlagat zakaj ga vsak dan omenjaš, ker mu nekdo pač mora reklamo delat na portalu pomurec. Poserem se dobesedno na tvojega Janšo in Šarca dva totalna debila, ni čudno da si te tudi ti takšen debil, če imaš ta dva za vzor.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2020 ob 12:30 čondraš gost

        Nejči je bolan, potreben strokovne pomoči, je pa dobro plačan za provociranje tu ( mi mu pa žal nasedamo ), ampak kot sem že rekel, boljše bi bilo da bi živel kot pes v Sloveniji, bi ga vsaj kdo vsake toliko potrapljal po glavi, tako pa je nesrečen jezen na ves Svet pa na RKC v katero je kot mladi poba tako rad zahajal vsako nedeljo. Za debelega bi bilo edino zdravilo da si ono košarkarsko žogo nabija v glavo , koša tak ni sposoben zadeti ;) .

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2020 ob 13:47 gost

        EJ. ej,ej, zopet si dokazal, da nič ne veš. Če bi molčal ........... a ti tega ne zmoreš. Več boš napisal, večji nevednež boš izpadel. Stranka Levica je hotela s 1. januarjem letos UKINITI DOPOLNILNO ZDRAVSTVENO ZAVAROVANJE ( se popolnoma strinjam s tem ), ostali v vladi in v opoziciji tega niso hoteli, zato razhod. Da ti bo jasno: VOLIL SEM IN ŠE BOM LEVICO, KER JE EDINA STRANKA, KI SE BORI ZA " MALEGA " ČLOVEKA.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      04.01.2020 ob 13:59 strelec gost

      Zelo dobro vem glede dopolnilnega zavarovanja, da se je edino levica zavzemala za ukinitev le tega. Tudi jaz bi jim namenil glas na volitvah, če bi se rešila prizadetega Meseca in Violete Tomič, ki podpirata migrante in cigane. Podoben primer pri sds, tam bi se morali rešiti Janše in Grimsa.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.01.2020 ob 8:27 gost

        Zakaj je Luka Mesec prizadeti? In Violeta Tomić? Zato, ker je v svojem življenju nekaj dosegla ali zato, ker je na - IĆ????

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.