https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nič kaj obetavna napoved za ljubitelje snega

04.01.2020 ob 10:00  

Danes bo delno jasno in ponekod po nižinah megleno. Jutri bo pretežno jasno in marsikje vetrovno.

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes sprva precej jasno, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne in zvečer se bo oblačnost od severa prehodno povečala. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8 °C.

Ponoči se bo zjasnilo, po kotlinah osrednje Slovenije bo nastalo nekaj megle.

Jutri bo pretežno jasno. Zapihal bo severni do severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Jutranje temperature bodo od -5 do 1, ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 14 °C, navaja Arso. 

Obeti

V ponedeljek in torek se bo nadaljevalo suho vreme.

Sonce bo danes zašlo ob 16.29. Jutri bo sonce vzšlo ob 7.43 in zašlo ob 16.30.

Dolgoročne napovedi večjih meteoroloških centrov napovedujejo, da se bo podobno vreme brez obilnejših padavin nadaljevalo vse do konca januarja in se bo po vsej verjetnosti zavleklo še v februar. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2020 ob 12:20 gost

      nič za to saj kmalu bo že krepko čez 30 stopinj,in soparno da popizdiš...uničili smo naravo,hvala vam naši starši in njihov način živlenja

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.01.2020 ob 12:41 Lendavski nadvojvoda gost

      Tak,gost,popljuvaj stariva svoja,pošlji ju v ....cintur...prekuuni,ka je tvojemi starumi sploj stanu,da je gor prišeul koga dela,tebe,jasno,

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.01.2020 ob 14:21 ........ gost

      Ko mu treba za vražju mater sneg v Prekmurju, posledica umazane ceste, ožji parkirplaci, umazana trava, ne vidijo se živalski iztrebki po pločnikih itd. Krompir uvažamo iz Egipta (super zemlja za rast), čebulo iz Avstrije, peteršilj iz Nizozemske, paradižnik iz garaže v Renkovcih, itd. Pšenico pa koruzo pa itak seljaki vse izvozijo. Kaj za vraga bomo s snegom?

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.