https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

FOTO: Košarkarji None premagali Ljutomerčane

5.1.2020  

V osmem krogu Pomurske košarkarske lige, ki je bil odigran v soboto, četrtega januarja, so se v športni dvorani OŠ III. v Murski Soboti, pomerili košarkarji None in Ljutomera. Slednji so morali priznati premoč domačinom, ki so ob koncu srečanja slavili s končnih 68 : 59.

KD Nona Sobota 68 : 59 KD Ljutomer
(
25 : 13, 10: 22, 14 : 9, 19 : 15)

Z zaključenimi božično-novoletnimi prazniki se je z vikendom nadaljevala tudi Radenska Naturelle PKL, prva je bila na sporedu tekma med vodilno Nono in drugouvrščenimi KD Ljutomer. Udeležba na obeh straneh pohvalna (na vsaki strani po 10 igralcev).

Tekmo so veliko bolje odprli domači, gostom so v prvih sedmih minutah dovolili vsega 2 točki, sami pa so jih v tem obdobju dosegli 15. Vse je kazalo, da bo to novoletni sprehod do zmage, v kolikor se bo tako nadaljevalo. Kljub temu so Ljutomerčani precej neugodni in nepopustljivi, zato so domači vedeli, da bo potrebno še malo “pritisniti” in povečati razliko. Nekaj menjav, malce negotovosti v igri do konca četrtine, a razlika je ostajala na +12 (25:13).

Druga četrtina je bila popolnoma obratna kot prva. Ljutomerčani so dominirali, sodnika puščala precej fizično tekmo, kar Sobočancem ravno ni odgovarjalo. Dokler so se privadili na sam kriterij sojenja, so izgubili kup žog in gostom dobesedno ponudili možnost, da se vrnejo v igro. V osmi minuti so gostje že vodili z 29:35. Vseeno so domači do konca uspeli malce ritem gostov zaustaviti in do polčasa izenačiti na 35:35.

V tretji četrtini so domači počasi, a vztrajno spet povečevali razliko in dobivali kontrolo nad igro. Po nekaj menjavah je spet prišlo do rahlega padca, gostje so naredili delni izid 7:0 in se približali na -5 do konca četrtine (49:44).

Zadnjo četrtino so želeli domači čimbolj mirno pripeljati do konca. Gostje so sicer bili nepopustljivi kot vedno, a se je razlika vseskozi gibala okrog desetih točk prednosti v korist KD Nona Sobota. Tekma se je zaključila z rezultatom 68:59.

Tomaž Dundek, KD NONA Sobota: “Začetek leta 2020 smo začeli zelo zadovoljivo z zmago. Naslednji teden, nas čaka še eno težko gostovanje pri drugi ljutomerski ekipi, spet derbi kroga med trenutno prvo in drugo uvrščeno ekipo lige.”

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.01.2020 ob 11:57 gost

      Dajte še objavit, kolko je igrala ekipa od debelega Bistrica, kako minutažo je imel serator pa če je bilo več kot 10 gledalcev.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.01.2020 ob 20:08 DF gost

        Dobro nam ide, če nam mafija od sodnikov s stranke SDS ne bi krivično sodila bi bili tamo negje predzadnji, a sad smu zadnji. Imamo koš razliku - 154, kot bi dve tekmi špilali brez igralcof, budalo ka sploh hodim klop greti, za drva na ogenj metat sem jim dober, jebe.m jim pas mater . Gledalcef je spet blo med 6-7, za 7-ega nisem prepričan če je bil hišnik ali igralec . Jesmo jesmo na začelju, nemože nam niko ništa,mi smo prva ekipa koja svaku sezonu završi ko kanon futer in nikada ne izpada :).

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.01.2020 ob 20:17 Švicarska liga gost

      Ka tou su tak zašvicali ka su skakali za labdof ali ka jim je Debeli z drvami tak kuril ? jebo.te liga gda ti rezervist med tekmof odi na ogenjen drva gori metat.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.01.2020 ob 20:21 DF gost

      Mafija od SDS, fotografirali so samo igrače od Sobote..naš trener je dal izjavo po tekmi pa je rekel da je Sobota imela iiiigrače..znati citat sportskog filozofa sa hrvatskog Zagorja.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.01.2020 ob 20:26 DF gost

        Stvarno sam budalo, to uopšte nije moja utakmica, mi smo popušili sa Los Angeles Lotmerkom. za 21 i jedan bod. Ništa novo.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.