https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

V Iraku napadli bazo, v kateri so slovenski vojaki, sledi evakuacija

08.01.2020 ob 9:00  

Baza v Erbilu, v kateri so nameščeni slovenski vojaki na misiji Neomajna odločenost v Iraku, je bila ponoči tarča iranskega napada.

Iran je ponoči izstrelil več balističnih izstrelkov proti ameriškim in koalicijskim silam v Iraku, tarča sta bili oporišči v Al Asadu in Erbilu, kjer so nameščeni tudi slovenski vojaki.

Slovenska vojska je prek Twitterja sporočila, da so se vojaki zaradi detonacije v bližini baze Stefan v Erbilu kmalu po polnoči umaknili v zaklonilnik in so dobro, glede na okoliščine.

Foto: Twitter Slovenska vojska

Ministrstvo za obrambo se je zaradi napada odločilo šest pripadnikov Slovenske vojske 3. kontingenta evakuirati z območja delovanja. Evakuacija bo izvedena skupaj z nemškimi partnerji, so sporočili z ministrstva.

Z odločitvijo je seznanjen predsednik Republike Slovenije in vrhovni poveljnik obrambnih sil Borut Pahor, ki se je skupaj z ministrom za obrambo Karlom Erjavcem ter načelnico GŠSV generalmajorko Alenko Ermenc danes zgodaj zjutraj preko videokonference pogovarjal s pripadniki Slovenske vojske v Erbilu.

Z odločitvijo je minister Erjavec seznanil tudi predsednika Vlade Republike Slovenije Marjana Šarca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.01.2020 ob 9:11 gost

      A nismo v zavezništvu zato, da branimo drug drugega, ko smo napadeni? Ne pa, da ob prvi petardi pobegnemo?

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.01.2020 ob 9:15 gost

      A nismo v zavezništvu zato, da branimo drug drugega, ko smo napadeni? Ne pa, da o...

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.01.2020 ob 9:29 gost

      Ide pa nese glavao ta za Trumpa blesavoga

      22 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 22:12 čondraš gost

        Blesavi Trump je bil še zelo daleč od predsedniškega stolčka, ko so ti vojaki že bili tam ;) . Vprašal blesavega Zigoja Baracka Obamo zakaj so vsi ti vojaki tam in malo si poglej njegovo zgodovino, v dveh mandatih je vojaško napadel nekje 8 držav na vzhodu in v Afriki, posledice napada na Sirijo še danes vsak dan ilegalno rinejo k nam . Blesavi Trump pa za razliko od Baracka , Nobelovega nagrajenca za MIR ( hahahaha ) ni sprožil nobene vojne, pa se mu počasi izteka mandat, vsa čast dedu.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      08.01.2020 ob 9:32 gost

      Spizditi, pobegnoti, ko se začne kaj resnega, je za vsakega vojaka sramota ali dezerterstvo, zakaj hudiča pa potem imamo vojsko, pa je v bistvu čisto vseeno ali je to v Sloveniji ali kje drugje, vojake imamo ravno za take trenutke, da ko postane nevarno in so ogroženi civilisti, tu nastopi njihovo delo, če tega nimajo vcepljeno v svoje glave, boljše, da vojsko ukinemo danes kot jutri, ker turistov in tabornikov ne rabimo. V Sloveniji niti državne meje ne smejo varovati, potem pa naj spijo po kasarnah. Malo si pogledajte delovanje ameriške, ruske vojske ti ne bodo takoj spizdili. Kaj se pa razumejo na vojne zadeve Šarec, Pahor, Erjavec če sem dobro obveščen niti vojaškega roka niso nikoli služili. Bog nam pomagaj, ko taki komandirajo.

      16 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 9:44 gost

        NIMA NAŠA VOJSKA KAJ ISKATI V IRAKU IN PO SVETU!!!!!! ŠTEKAŠ !!!!!!!! ZARADI ČESA SO SPLOH TAM???? ZARADI AMERIŠKIH INTERESOV!!!!!!

        27 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 9:47 gost

        NATO ni teroristična organizacija, ampak je najmočnejše obrambno zavezništvo na svetu. Čas je da se naša država odloči kam spada, ne pa da se ob vsaki krizi dela neuvrščeno.

        11 15 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 9:56 gost

        KAJ NATO DELA V IRAKU IN DRUGOD PO SVETU? NA KOSOVU? V AFGANISTANU ??? CEL AFGANISTAN POLN NATA IN AMERIČANOV, DRŽAVA PA NAJVEČJI PROIZVAJALEC OPIJA NA SVETU. ljudje, spreglejte zakaj sploh gre. Na bližnjem vzhodu pa NAFTA. Še vedno vam ni jasno?

        18 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 23:17 čondraš gost

        6 slovenskih vojakov je v Iraku zaradi ameriških interesov ? Morejo pa imeti veliko vlogo v Iraku da so tako pomembni , teh naših 6 tabornikov. Jaz bi pa rekel da so tam ker imamo mi interes pri američanih ;).

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.01.2020 ob 9:41 gost

      Naši vojaki naj bodo doma in v Sloveniji pomagajo ljudem. Nimajo kaj iskati v tujini in " širiti demokracije z orožjem ". Ven iz NATA. Tako dolgo bomo pomagali Američanom širiti vojne po svetu, da bomo v Sloveniji dobivali teroristične napade in mrtve. Potem bodo pa vsi drugi krivi, samo mi sami ne. Janša je ob ukinitvi naborniške vojske obljubljal, da slovenski vojak ne bo zapustil Slovenije. Kaj je zdaj s tem? Muca popala te obljube: Te akcije in vojne po svetu, ki jih povzročajo Amerosi in NATO, prinašajo begunce v Evropo. K temu pa svoje doda Merklova in svet je na pragu tretje svetovne vojne. Če hočemo mir v svetu, moramo smiriti Američane ( Kitajska, Rusija, ....... ), odstraniti Trumpa in Merklovo z oblasti, ............

      22 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 11:11 OB 9:41 gost

        Ti si resno bolan, Janša od 2014 več ne odloča v Sloveniji nič, verjetno veš kdo je vladal in ta je pošiljal vojsko. Slovenija je tak mala in ima nesposobno in neopremljeno vojsko, da nas lahko napadne malo večja mafijska združba seveda takrat bi ti pa prišlo prav da bi nas branil NATO, ker taki kot ti nas ne bodo se boste poskrili če boste imeli čas. Kdo je ustavil vojno v Srbiji če ne NATO seveda ti si eden tistih, ki je bil za srbski miting v Sloveniji leta 91.

        6 14 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.01.2020 ob 11:00 PAMETEN OB 9:44 gost

      TI SI ŠE ZMERAJ PRI PARTIZANAJ ALO MI SMO LETA 2020 IN SLOVENIJA IN EVROPA SE MORE BRANITI NA IZVORU GROŽENJ CELEMU SVETU PO TVOJEM BI NAJ DOMA ČAKALI V sLOVENIJI ČE KDO PRIDE, POJMA NIMAŠ O MODERNEM VOJSKOVANJU VI NEKATERI STE ŠE VEDNO V DRAŽGOŠAH PRI TEH ŽEBLJIH NA PUSTOVANJU, KO PA ENKRAT POČI PA VAS NIKJER NE BO SAM SEM TO VIDEL LETA 91.

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 11:30 gost

        KAJ LAJAŠ? RUSI, KITAJCI, KOREJCI, INDIJCI VAS Z AMERIČANI VRED POJEDO ZA MALO MALICO. SAMO NE DAJ BOŽE, DA BI DO TEGA PRIŠLO. Grožnje celemu svetu so ravno američani in NATO. Ti rušijo vlade po celem svetu in delajo vojne za svoje interese. Ameriški hlapci pač tega ne vidite. Kaj si ti res tako naiven, da misliš, da bi NATO branil Slovenijo, če bi zagustilo???? Smo premali in nepomembni za njih. Nimamo nafte in drugih surovin ter droge.

        14 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 11:41 gost

        TI SI ŠE VEDNO TAKO BLENTAV, DA NE VEŠ, DA SO VOJNO V JUGOSLAVIJI SKUHALI AMERI S POMOČJO NATA.

        14 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 11:55 gost

        Ja, moderno vojskovanje ma za eno fejst malo državo brez kakršnoga koli političnoga pomena v Evropi ali sveti izjemen smisel... Prvič, s ken de se pa Slovenija tak spoštukala ka de prišlo do prave vojne? Poleg toga Slovenijo vsakšna država uniči v petih minutaj. Drugič, ka do pa Američani z nami? Če nas što napadne misliš, ka do z veseljon prišli ese nan pomagat? Do fajn ven stopili z dogovora ali pa najšli razloge, zakoj neščejo. Izstopati z dogovorov znajo v zadnjih letaj. Briga njih za Slovenijo. Pa četudi bi prišli. Ka misliš ka bi prišli v velkon števili, se zavzeli za vso zadevo in tak bi se zaradi ene Slovenije začala svetovna vojna? Tak nori nejso niti oni. Niti Trump... Pakti ala NATO nemajo smisla za male države brez vpliva. Še več, v vsakoj vojni, štero napravijo zavezniki, morejo biti zraven in tudi reskejrajo ka se zamerijo drugin državan...

        12 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.01.2020 ob 11:02 Risto Kubura gost

      ZDA na čelu z rumenim trumpušom so največji zločinci sodobnega časa.

      20 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      08.01.2020 ob 11:32 gost

      Vojna bo,Vojna .... :/

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.01.2020 ob 11:55 ........ gost

      Tako je, napoveduje se 3. svetovna vojna, začne se marca, eskalira oktobra 2020. Poglejte napovedi strokovnjakov, upam, da Slovenci potegnemo krajše, če ne, pa Bog pomagaj. Tak, da tudi to priložnost bomo imeli videti, poleg seveda Mesija, in vseh čufdakov, ki sem jih v življenju videl. Nekaj smo le videli, služili parzizanom, sedaj pa bo vrag vzel šalo. Nič več ne bo prijateljski herr đeneral, kajti tu v Evropi so vsi čudaki tega sveza iz Bližnjega vzhoda. Zato hvala lepa madam Merklovi, da jih je prignala, baba posrana.

      7 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.01.2020 ob 11:56 Čergoli gost

      Američani so največje barabe.

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.01.2020 ob 12:00 LFL gost

      Ne TRAMP -- - - ERJAVEC BLESAVI on je trdil da ni NOBENE POTREBE po umiku ker ni NEVARNOSTI..IDIOT LEVIČARSKI . Zdaj ne bo kriv pa tudi za PIRANSKI ZALIV Spet ni KRIV. Slišal sem da se bo PIRANSKI ZALIV PREIMENOVAL v ERJAVČEV ZALIV. Ta prasec samo drek MEŠA V SLO POLITIKI. V P.M. z njim ne pa da ga bedaki podpirajo.

      6 14 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.01.2020 ob 12:17 .... gost

      čakajte malo .....vi temu rečete vojska ??? to kaj ima slovenija to ni vojska ....heh dajte no kaka vojska ??? slovenija nima vojske.dajte to že enkrat razumet

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      08.01.2020 ob 13:05 gost

      Američani spizdite. Samo sranje, vojne, ruševine, begunce, delate

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      08.01.2020 ob 13:14 gost

      Naša nekdanja vojska je doma pomagala ljudem ob naravnih nesrečah, pri vsakodnevnih težavah ljudi, gradila ceste, mostove, igrišča, .............. Zdaj, ko smo zahodni hlapci, pa naši plačanci po svetu pomagajo Američanom " širiti demokracijo z orožjem " za ameriško korist.

      13 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.01.2020 ob 14:58 gost pet gost

      Kak zdaj? Radi bi bili v Natoji, pa še kje, ne bi pa nič prispevali. Nej penez, ne vojske, ne lokacije za vadbe pa še pa še ne. Tak nejde, če si ičlan imaš tudi obveznosti, ki jih moreš izpolnjevati in ne samo videti koristi. Tak kot je prejšnji gost napiso, nekdanja vojska je pomagala ljudem doma in vedno prva prišla na pomoč. Sedaj pa so vsepovsod, samo ne doma v pomoč. Ali tak pač je, to ste hoteli in zdaj imate. In še enkrat, če si član imaš tudi obveznosti in ne samo koristi.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      08.01.2020 ob 17:20 rile gost

      Mi smo imeli vojsko samo za obrambo države,sedaj smo pa z vstopom v NATO postali agresorska vojska,Žalostno(to so njihovi problemi ne naši)

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 21:19 Vgtelec gost

        Nisi tij svica, ka bi bil nevtralen. Erjavec je ze reseval krimsko vojno, ker imamo mocno vojsko. Vsi okrog nas so v natu, mi pa ne. Ko te jodlarji ali hrcki napadejo, na cigavi strani bo nato? In ne bluzit o rusiji, smo videli kje je bila, ko je nato napadel srbijo. Ce ni nafte, se niti rusi, niti zda, niti kitajc ne zmenijo zate.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.01.2020 ob 17:54 strelec gost

      Zadnji čas, da se distanciramo proč od Amerike in se bolj povežemo z Rusi. Pa referendum se naj čimprej naredi. Naj narod odloči, če smo za nato in evropsko unijo. Jaz sem za izstop iz nata in tudi evropske unije.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 21:15 Prelec gost

        Kaksnimi rusi, ti bi iz enega sranja se povezal v drugo sranje. Rusi so se vecje zlo, diktatura javna, amerikanosih je vsaj prikrita. Kaj ne mores ziveti brez diktata drugih? Ce ze, Mi se povezimo z evropskimi drzavami in delujmo v sloveniji.

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.01.2020 ob 21:21 Levjacar gost

        Strelec, po napisanem, tij si tipicen skrajni levicar. Iz vsega iztopimo in se osamimo. Bodimo nova severna koreja, uvedimo carine, in svojo valuto, ki jo tiskajo v lj. Bo slo?

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      08.01.2020 ob 22:02 strelec gost

      Desničar sem že od nekdaj. Rusija je močna država in po narodnosti dosti bližje kot amerika, ki dela širom po svetu same pizdarije in vojne. Dopizdili so mi. Nimamo kaj več iskati v natu.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.01.2020 ob 22:03 strelec gost

      Ruska brača bi se prej postavila na našo stran in nas branili, kot pa amerikosi, to je dejstvo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.01.2020 ob 22:15 čondraš gost

      Mi imamo 6 specialcev v Iraku ? Pa če dečki hočejo , naj ostanejo tam, piz.da jaz sem mislil da se gre za 600 vojakov, mi pa delamo scene s temi 6-timi taborniki, ja pa naj pridejo domov, saj so moderni vojaki z Evrope, ko zagusti, spizdi.jo. 6 vojakov imamo na misiji, križana gora smo pomembni v vojaškem Svetu :).

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 10:03 gost

        Slovenija ima okoli 340 vojakov raztresenih po svetu za " širjenje demokracije z orožjem ". Naj bi ti vojaki bili doma in pomagali slovenskim državljanom.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.01.2020 ob 22:21 čondraš gost

      Vse skupaj je ena navadna farsa, ZDA lahko zradirajo kogar hočejo, sploh kakšen smešen Iran . Ovi bizgeci so se še v stampedu med sabo pobili, več kot 50 komadov pa skačejo ko majmuni z ono prazno krsto. Ste videli kje truplo kot ubitiga morislkega generala ? Kost za glodanje, za ovce, vsako napeto stanje na bližnjem vzhodu dvigne orožarsko in naftno industrijo, ter humanitarne organizacije .

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 10:10 gost

        Tudi Rusi in Kitajci lahko zradirajo Ameriko kadarkoli. Zate ne piši bedarij. Tvoji Američani delajo vojne po celem svetu, potem so jim pa vse drugi krivi, da dobijo po pički. Pa Američanom in NATU se zahvali za številne bugunce proti katerim kor Amerofil si sovražno nastrojen. Dokler bomo v NATU in bomo imeli vojake po svetu, bomo pač ukopatorska država. Ko bodo k nam pridrveli kakšni teroristi zaradi nas samih, bo pa stok in jok.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 10:23 čondraš gost

        Zakaj bi bila bedarija ko pravim da bi lahko ZDA zradirale Iran, ja tudi Kitajska in Rusija lahko zradirata ZDA, ampak to ne ovreže tega kar sem napisal. To niso nobeni moji američani, v bistvu se sploh ne obremenjujem z njimi, s Kitajsko, z Rusijo , vse te tri države se tako delajo bedake z nas za našimi hrbti, pred kameramis e kregajo, za kameramis klepajo posle v histeričnem in paničnem ozračju, v našo škodo. ZDA = Kitajska = Rusija, ena brez druge ne morejo. Kakšna okupatorska vojska ? ( sicer se strinjam z našim izstopom iz Nata, kot še bolj z izstopom iz EU ki nam diktira gospodarsko in migrantskofašistično politiko, ki nam jo je nekoč tudi Srboslavija ). Bedak, teroristi , če bi s ejim mi zdeli pomembni , bi že metali bombe na SLovenijo, pa jih ne, če smo v Ntu ali nismo. Enako velja za ostale. Ne iskat izgovorov za metanje bomb po Evropi, ker jih v glavnem mečejo tisti ki prihajajo z držav ki niso v vojni, sicer pa hepan en čisto preprosti pogled na človeka, če ne bomo mi njih, bodo oni nas, tako to gre od tvoje lokalne politike v Pizdo.vcih ( levi- desni ), do svetovne politike, tako to gre pri ljudeh, z Natom ali brez njega ;) . Saj veš, Hitler, Stalin, Maocetung, afriški diktatorji, Napoleon, Sulejman, Hanibal, Rimnsko cesarstvo, AVstralopitek na homosapiensa itd...večni boj, enkrat jaz tebe, potem ti mene, zbudite se, tako pač je. Trenutno imamo mi bistveno več problemov s tvojimi kozojebi, kot jih imajo oni z nami, pa zaradi tega ne mečemo bomb na azilne domove, kaj ?

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      08.01.2020 ob 22:24 čondraš gost

      Jaz mislim da bi naših 6 specialnih tabornikov lahko skušalo zasesti Irak . Zakaj ne napovemo vojno Iraku s 6-timi napadalci ? To bi bila svetovna atrakcija .

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      09.01.2020 ob 9:42 .... gost

      heh ...ob šesti zjutraj prej oooooo moj bog ...pahoru se vidi da je še zaspan pa ova vodja kempinga tut...pahor gleda toti ekran kot da bi ga od ozadaj kaki bikec nategno...kaj se za vraga gremo tota pikica sveta

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      09.01.2020 ob 10:51 čondraš gost

      Debeli, glede na to kako podpiraš ilegalne migracije skozi in v našo domovino, ti lahko samo povem, da bi te v tvoji ljubi crkotini od države Južnoslavije, že zdavnaj izgnali, v najboljšem primeru bi kamne prelagal na Golem otoku. Ilegalne migrante je JLA lahko brez zavor streljala in jih tudi je. Nekako ne gre skupaj z jugonostalgijo ta tvoja ljubezen do ilegalnih migrantov. No pa saj, švercanje ste tudi sami prakticirali, z "grdega " zahoda ;) . Debeli, si gledal včeraj dokumentarec o SOmaliji na TVSLO ? SI videl kakšni bedaki ste zagovorniki ilegalcev ? ženske in otroci zaprti v taboriščih, spijo v šotorih, moški na pa bele debele babe v Evropo :(. Ti pa pa top javno vzpodbujaš, s eti ne smilijo tista lačna deca tam, med tem ko ti polniš želodce moškim kozojebom v Sloveniji ?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      09.01.2020 ob 10:54 čondraš gost

      Debeli, zakaj ne greš živet v Jugoslavijo ? ( Kosovo bi bilo primerljivo z nekdanjo Jugoslavijo ) . Tam bi bil car s svojo bajndo penzijo in bi lahko zidal mostove prijateljstva v oblakih, med SRbi in Šiptarji, ti bi lahko ubodil znova Jugoslavijo, ti povem, ampak začet moreš pri repu, na Kosovem ;) Te bodo veseli :).

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      09.01.2020 ob 10:55 .... gost

      vete kaj vam še povem ...toti Andrej ŠIško ima že več ljudi za sabo kot jih ima slovenska vojska ...garantiram.. če pa nima jih bo pa imel in niti tota velika slovenska baje vojska ga nebo mogla zaustavit

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 11:03 čondraš gost

        Evo Debeli, Šiško je lep primer kako zamotiš državljane od resnih težav, nesposobnost obvladovanja meje. Ko se javnost že preveč razkuri, more politika preusmeriti pozornost drugam, trenutno je to dramska predstava z igralci slovenske vlade in s Šiškom na drugi strani. Verjamem da bo Šiško bogato poplačan za te zrežirane cirkuške vložke za rajo. Migranti se nam pa dalje šetajo po dolgem in počez , skozi državo.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      09.01.2020 ob 11:15 gost

      Čondraš, v vseh teh tvojih komentarjih se kaže tisto, kar pameten človek ima, ti pa , žal, tega nimaš. Dalje živi v svojem Noriškem kraljestvu in fajn bodi. Na Tv pa gledaj Peskovo, Žnidaršičevo, Možino, Dežmana in ostalo SDS druščino.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 11:25 čondraš gost

        Nič novega od tebe, ko nimaš protiargumentov, žališ na osebni ravni, omenjaš JJ..aaaa zehhh...dolgčas ;). Razmontiral sem te na prafaktorje.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 11:43 gost

        Svojo pamet imaš že dolgo razmontirano. Pa še moja penzija te žre. Zdaj, ko so bile penzije povišane za 1,5 % imam že 1.300 evrov. Za par mesecev še pa 3,5 % več. Zračunaj koliko bo takrat. Ti siromaček se vsak dan goniš za 700 evrov, pa če teh 700 evrov ti je LEVICA zrihtala. Važno, da ti živiš v KAPITALIZMU. Srmaček.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      09.01.2020 ob 12:20 Strijc Džouže gost

      Sanja svinja kukuruz a kukuruza nema.....

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 16:55 gost

        Čondraš, strijc ...... večni hlapci Nemcem in ZDA. Enkrat hlapec - vedno hlapec. Naši pod komando Nemcev, Nemci pod komando ZDA. Hoteli so oditi domov a je Trump zapovedal, da morajo ostati in ostali so. Prav tako morajo Trumpa obogati vedno sam sebi všečen Pahor, obrambni minister večni Karl, nova generalmajorka kao vodja General štaba, komisije ene in druge. DA NE BI KDO KDAJ ŠE PISAL KAJ IN MODROVAL O SAMOSTOJNI SLOVENIJI. Niti za šalo ne.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      09.01.2020 ob 21:06 čondraš gost

      Svojo pamet imaš že dolgo razmontirano. Pa še moja penzija te žre. Zdaj, ko so bile penzije povišane za 1,5 % imam že 1.300 evrov. Za par mesecev še pa 3,5 % več. Zračunaj koliko bo takrat. Ti siromaček se vsak dan goniš za 700 evrov, pa če teh 700 evrov ti je LEVICA zrihtala. Važno, da ti živiš v KAPITALIZMU. Srmaček............hahaha, kot 1300 € penzije ( lep kapitalistični znesek), te se pa z delavcev dela norca...za koliko so pa potem delavci delali v Jugi ? Ti jaz povem, za danes preračunanih 200 €...ti če bi bil že v penziji in bi imel 1300 € penzije, bi mogel biti veiki socialistični prisklednik in v bistvu nad kapitalist. Zdravnika si najdi, ki ti bo pomagal pri duševnih tegobah,ali pa psa,ups raje ne, levak si :).

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 21:32 gost

        Vem, da te boli in te bo še bolela moja penzija. Malo prej si z dela domov prišel. Da ne bom napisal javnosti kakšno umazano delo opravljaš - nevredno mladega moškega. Dobro vem koliko plače sem imel in kaj vse sem za to plačo lahko kupil pa ti laži o 200 evrih, če imaš veselje. Nisem bil v partiji sem ti že sto krat našpisal a si ne zapomniš. Ne delam se norca iz delavcev, delam se pa noca iz takih " domoljubnih " bedakov kot si ti. Tebi je pomembno samo to, da živiš v tebi ljubem kapitalizmu, delaš dneve in dneve kot hlapec in suženj za mezdo, s katero ne moreš živeti normalno življenje. Pa še to mezdo ti je morala zrihtati leva Levica, ker kapitalist sam ti je ne bi dal. Potem pa za vso bedno življenje kriviš komuniste ( ki jih že desetletja ni več ), Jugoslavijo ( ki je že dolgo, dolgo ni več ), levičarje, begunce, Rome, tiste, ki poslušajo jugo muziko, neverujoče, ........... Delavka, ki je pred 30. leti delala v Muri, ima danes višjo penzijo kot ti plačo. Sem ti jaz kriv za to, ti je ona kriva, so ROmi krivi, ..........?? Ne, kriv je sistem, ki ste ga hoteli na velika vrata in ste ga komaj čakali. Zdaj pa živite v njem in trpite ter ga v svoji obupanosti, hlapčevstvu, nemočnosti, ..... na veliko hvalite in se v njem počutite kot junaki in domoljubi. Jaz se vam pa samo smejim. Fantek v tem tvojem ljubem sistemu lahko živiš in delaš sto let pa ne boš imel niti desetino tega, kar imam jaz. Pridobil sem si ga pa večino v tvojem tako osovraženem socializmu in nekaj v novi državi Sloveniji - skupaj z ženo in otroci. Fantek zdaj pa reci lahko noč in spat.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      09.01.2020 ob 21:16 gost

      Jernej, palik trpijš od čondraša, risanke ti dela, tij nesposobnež eden. stalno isto pijšeš kak papagaj se ponavlaš..aja..gnjes si ži kaj razložo ka je tau spiz 2...znaš ka smo navajeni vsakši božji den tau tvojo specialnost poslujšati..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.01.2020 ob 21:50 gost

        Čondraš, še to: v Sloveniji ima več kot 4.000 upokojencev višjo pokojnino od 1.900 evrov. lepo spi.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.