https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite v naslednjih dneh

10.01.2020 ob 6:05  

Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj dogodkov na katere se v naslednjih dnevih, med vikendom in v ponedeljek lahko odpravite. Na sporedu so zabavni ter športni dogodki, gledališče predstave, razstave ter kulinarična delavnica. Popestrite svoj janurski konec tedna in začetek novega.


Dogodki v petek, 10. januarja

V MIKKu bo ob 20 uri potekala Dnevna soba s posluhom: Synthwave. Ekipa State Of Sound bo vrtela synthwave glasbo bandov kot so Perturbator, Carpenter Brut, Dance With The Dead, Kavinsky, Power Glove ipd. Vstop prost.

Zavod Kultprotur vabi na odprtje likovne razstave Izgon iz raja, avtorice Anke Krašna, ki bo v petek, 10. 1. 2019, ob 18. uri v Domu kulture Gornja Radgona.

Zavod za turizem in kulturo Beltinci vabi na gledališko predstavo Kralj v časopisu, režiserke Tine Kur. Igrajo Tomaž Kur, Živa Štefanec, Darko Vrebac, Urška Žižek, Vili Kovač, Štefan Flisar, Nataša Šidtar in Tadej Andrejek. Dialogi v zgodbi so komični in duhoviti, gledalec pa neprestano radoveden. Vstopnina je 5,00 € za odrasle in 3,00 € za otroke do 15 let.

V petek pa ob 17.30 vabi Pevsko društvo Selo na njihov veseli večer, ki bo potekal v vaško-gasilskem domu. Vsakoletni večer smeha bo potekal z domačo humoristično skupino Selanski Nemaki, v goste pa še prihaja 8 humorističnih skupin.

Dogodki v soboto, 11. januarja

To soboto bo v Ljutomeru potekal že 11. Memorial Franca Škrinjara, ki vabi vse ljubitelje futsala na ogled tekem, ki bodo potekale od 10. ure dalje v športni dvorani ŠIC Ljutomer.

V Čili Bar & Club pa večer, od 21. ure dalje ter pozno v noč prirejajo zabavo, saj v goste prihaja hrvaška skupina Grupa JOY, nekdanji band Maje Šuput, tokrat pa bodo v Čiliju nastopili že drugič. Nazadnje so naredili pravi spektakel in garantirajo, da ga bodo tudi tokrat, ko odpirajo sezono koncertov v 2020.

Dogodki v nedeljo, 12. januarja

V nedeljo, 12. januarja 2020, bo potekal že 18. Janezov pohod, ki bo tokrat potekal na relaciji Dobrovnik – Bratonci. Start je ob 9. uri izpred kulturnega doma v Dobrovniku. Zbirajo se prostovoljni prispevki – donacije (6 EUR za odrasle in 4 EUR za dijake in študente).

Društvo za ritmično gimnastiko Murska Sobota pa vabi na novoletni nastop društva, ki bo v nedeljo, 12. januarja 2020 ob 16.30 v telovadnici Osnovne šole I Murska Sobota.

V nedeljo (od 15. ure) in ponedeljek (od 16. ure) bo v Beltincih, v zaposlitvenem izobraževalnem centru, potekal tečaj Tradicionalne sladice na sodoben način. Vabijo da z njimi preživite dva kreativna popoldneva, kjer boste ustvarili skupaj z mojstrico peke sladic iz Sladkega raja pripravili 5 različnih vrst sladic. Število udeležencev je omejeno na 12, saj si želijo, da bi lahko vsi udeleženci aktivno sodelovali. Cena tečaja je 17,50 EUR na udeleženca, več informacij pa najdete TUKAJ.

Dogodki v ponedeljek, 13. januarja

V Pokrajinski in študijske knjižnici Murska Sobota bo ob 17. uri v dvorani potekala otvoritev razstave slikarskih in kiparskih del Bojana Puklavca, Vidna in nevidna resničnost. Dela bodo na ogled do 31. januarja 2020.

V ponedeljek bo v Gledališču Park Murska Sobota potekala tudi lutkovna predstava Zverinice iz Rezije, Lutkovnega gledališča Ljubljana. Predstava se bo pričela ob 17. uri.

Srbsko kulturno društvo Jovan Jovanovič Zmaj Lendava pa organizira ob 19.30 uri Silvestrovanje ob pravoslavnem novem letu v hotelu Lipa Lendava. Srbska kuhinja, srbska muzika in dobra pijača garantirajo dobro zabavo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.01.2020 ob 12:00 struga gost

      To pa je fajn ka se objavijo dogodki že v naprej nej pa te da je že vse gotovo.Pa v naprej še dale tak ka de narod znal kama iti . LEPO .To je pa za povaliti super.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.01.2020 ob 15:57 gost

      Pa ko se sprehajajo ob poteh , naj takoj za isto ceno pobirajo smeti , ki jih je čedalje več!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.