https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mura 05 te to nedeljo potrebuje, podpri jo

 

V nedeljo se po dolgih šestih letih na Fazanerijo vrača prvoligaški nogomet. Prvenstvo v Prvi ligi se bo sicer začelo že v soboto, s tekmo med Mariborom in Gorico, v nedeljo pa bodo na sporedu še vse ostale tekme, vključno s tekmo med Muro 05 in Koprom.

V nedeljo se bo na Fazaneriji odvila prva tekma v Prvi ligi, ko bo Mura 05 gostila Luko Koper. Medtem ko so Koprčani odigrali že prve tekme prvega kroga Evropske lige, bo za Muro 05 to prva prava tekmovalna tekma v tej sezoni. "Pričakovanja morajo biti realna, da je bil Koper pred dvemi leti prvak in da je bil lani tretji. Gre za odlično, izkušeno ekipo, ki bo imela vlogo favorita, ki pa ne zmagujejo vedno. Naredili bomo vse, da presenetimo ekipo Kopra," pravi o prihajajoči tekmi trener Mure 05 Robert Pevnik.

Pevnik: Če smo kdaj rabili navijače, je to zdaj

Pevnik je še izpostavil, da Mura verjetno v zgodovini kluba še ni imela nikoli več lastnih igralcev, kot jih ima zdaj, ki konkurirajo za igranje, zato poziva vse navijače, da naj jih pridejo v čim večjem številu vzpodbujat. "Če smo kdaj rabili navijače, je to zdaj. Rabimo pozitivo, da se združimo v eno in da vsi skupaj naredimo presenečenje in premagamo Koper," poziva Pevnik.

Vabijo tudi Black Gringosi

Navijači Mure 05, Black Gringosi, vabijo vse na ogled prve tekme v sezoni Prve lige in k skupnem navijanju ter vspodbujanju igralcev Mure 05.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. murazavedno
      16.07.2011 ob 15:19 murazavedno

      VSI NA SEVER VSI NA TEKMO!! SKUPAJ DO VRHA

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.