https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Beznovcih oropali hišo, storilce še iščejo

14.01.2020 ob 11:25  

Policisti so bili danes malo pred 10. uro obveščeni o ropu v stanovanjsko hišo v naselju Beznovci.

Policisti storilce še iščejo, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota. Vse očividce, ki bi karkoli vedeli o tem kaznivem dejanju prosijo, da naj to sporočijo na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200 ali se oglasijo na najbližji Policijski postaji.

Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prišel v stanovanjsko hišo in starejšo žensko zvezal, ter si protipravno prilastil denar. S kraja je pobegnil s temnejšim vozilom. Ženska je bila pri dejanju poškodovana.

Policisti so izvajali aktivnosti za prijete storilca, vključno s cestnimi blokadami.

* Fotografija je simbolična.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2020 ob 20:37 Čergoli gost

      Hmmmm, hmmmmm le kdo bi to lahko bil????

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2020 ob 21:27 gost

      Debeli pujs ala Jernejcek Jansist.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.