https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Tujci skriti v tovornem delu vozila

14.01.2020 ob 11:45  

Včeraj malo po 14. uri so bili policisti obveščeni o odkritju treh tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Ugotovljeno je bilo, da so se tujci nahajali v priklopniku tovornega vozila, ki je iz Srbije pripeljalo artikle v Spodnjo Ščavnico.

Trije mladoletni državljani Afganistana so verjetno prerezali cerado in se skrili med tovor priklopnika tovornega vozila. Med postopkom so zaprosili za mednarodno zaščito, zato so bili odpeljani v Azilni dom, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2020 ob 12:47 gost

      In kaj si naj mi tu z njimi Afganistanci začnemo? Hranimo, oblačimo, financiramo. Kot, da že svojih nimamo dovolj. Slovenijo našim državljanom, Afganistance pa nazaj v Afganistan. Drugače bo tudi Slovenija počasi kot Afganistan. Takšne Slovenije pa ne potebujemo.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2020 ob 13:31 gost gost

      Primitivna miselnost primitivnoga folka. Sam bi mogo biti begunec, pa bi vido, kak je fajn ko moraš bežati od doma za golo preživetje. Sicer pa tudi pri sveti maši pozivajo k strpnosti in pomoči sočloveku, tudi to tebi in tebi podobnim nestrpnežem ne zaleže, žalostno, kaj sploh še? Sicer pa ,komu je kateri begunec še kaj naredil, domači lopovi pa imajo imuniteto. Te bi mogli poslati med begunce. Žalostno, kakši je narod in bedno.

      4 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.