https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO: V hudi prometni nesreči umrli dve osebi

14.01.2020 ob 15:00  

Danes zjutraj kmalu po 7. uri se je zgodila huda prometna nesreča v sosednji Avstriji, med krajema Bad Gleichenberg in Merkendorf.

Po poročanju BFV Feldbach, sta dva avtomobila s skupno petimi potniki čelno trčila. Cesta med krajema Bad Gleichenberg in Merkendorf je bila več ur zaprta.

Ob silovitem trčenju je obe vozili vrglo s ceste. 

Ženska v slovenskem vozilu je umrla na kraju nesreče, oseba iz istega vozila pa je kasneje podlegela poškodbam v bolnišnici, je sporočila policija.  V trčenju so bile hudo poškodovane še tri osebe.

Avstrijska zdravnica, ki je bila na poti v službo, je takoj po trčenju prišla na mesto nesreče in zagotovila prvo pomoč.

Foto: BFV Feldbach

Neuradno naj bi v avtomobilu bili tudi pomurski delavci, ki so se vračali domov iz službe.

Več sledi....

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.01.2020 ob 18:30 Idjoti gost

      Samo idjotizem niti prevesti nevejte, glavno ka se novice sirijo. Prokleti magarci, ite se malo osnov tujega jezika nafcite pa te prevajajte tuje medije.

      9 16 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.01.2020 ob 21:04 pomurec gost

      kaj zdaj vsi palamudite o nesreči ubugi delavci so se vračali z svojega šihta nočnega da kaj več zaslužijo nažalost se končalo tragično umrli sta dve mladi mamici đina in melita

      23 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.01.2020 ob 21:24 Strelec gost

      Iskreno sozalje svojcem. To je prava tragedija. Socostvujem z njihovima druzinama.

      22 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.