https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pojasnilo glede napačnih interpretacij prisotnosti župana ob zbiranju pripadnikov varde v Lendavi

20.01.2020 ob 17:30  

Lendavska občina se je odzvala na poročanje, da se je župan Občine Lendava Janez Magyar v Lendavi sestal s pripadniki Slovenske varde. Na spletni strani občine so zapisali, da gre za napačne interpretacije in da se je župan na lokaciji samo želel prepričati, da varnost občanov ni ogrožena.

Sporočilo za javnost Občine Lendava objavljamo v celoti: "Zaradi napačnih in zlonamernih interpretacij prisotnosti župana Občine Lendva Janeza Magyarja ob zbiranju pripadnikov varde v Lendavi, ki so bile objavljene v različnih medijih pojasnjujemo, da je županova prisotnost ob tem dogodku bila izključno v dobrobit in za varnost občanov in ne tako kot to prikazujejo v člankih, ki zavajajo javnost.

Po prejetem telefonskem obvestilu s strani zaskrbljenih občanov, da se na parkirišču blokovskega naselja v Tomšičevi ulici zbirajo uniformirane osebe, se je župan odzval in se na lokaciji želel prepričati, da varnost občanov ni ogrožena."

"Ob prihodu na lokacijo je tam bila že policija in župan Občine Lendava je v skladu z osnovnim bontonom vse prisotne le pozdravil in se pozanimal kaj se dogaja. Po prejetih informacijah, je dobil zagotovilo policije, da bo ta v skladu z zakonskimi pristojnostmi opravila svoje delo.

V izogib podobnim neutemeljenim navedbam smo od medijev, ki so objavili nepreverjene informacije, zahtevali objavo popravka in pričakujemo, da delujejo v skladu s strokovnimi standardi novinarstva in informacije pred objavo preverijo."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.01.2020 ob 17:54 gost

      JA, PA, JA, PAJADE.

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2020 ob 20:13 gost

        KA ZDAJ POMUREC STE DOBILI PO PIČKI, PRAV JE TAKO, ZDAJ PA ŠE DOBITE PO DENARNICI, DEBILI RDEČI.

        0 11 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.01.2020 ob 19:16 Lendavski nadvojvoda gost

      Tak je s tem,Janez naš je Janezov(Gldanzkopf)človek.In grosupeljski podpira vardo,nič hudega,vse je v redu.Jih je šel pozdravit.Zaskrbljeni občani ,Varda,to so naši ljudje.Niti mene ne motijo,pa sem druge politične usmeritve,so naši ,Slovenci.In naj se jih ne poskuša omejevati v izražanju naše biti,našega naroda slovenskega.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.01.2020 ob 19:39 gost

      Bi ta desni župan povedal kaj je varda tam sploh delala? Je temu županu vseeno, da tam med bloki hodijo neke maškare v uniformah in vznemirjajo njegove občane?

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.01.2020 ob 19:51 gost

      Debeli se to neves, da je Sisko ekstremni levicar, ki je na smrt skregan z Janso in Nsi. Zalostno, da taki vseved tega ne ve.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.01.2020 ob 20:05 gost

      Za razliko od tebe ga osebno poznam in sem odstopil z njegove stranke, ko sem izvedel z kom se druzi in kdo ga podbira. Kucan- Jelincic kompanjoni. Za mene vec ne obstaja.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2020 ob 20:30 gost

        Že to, da si bil v njegovi stranki, pove veliko slabega o tebi. Kaj nisi poznal njegove kriminalne preteklosti? To, da ga podpira Jelinčič, je pa zelo velika laž. Zmago ni tako nor, da bi podpiral nekoga, ki mu lahko odvzame volivce. Če lažeš, laži tako, da bo tisto mogoče verjeti.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.01.2020 ob 20:11 gost

      KA ZDAJ POMUREC STE DOBILI PO PIČKI, PRAV JE TAKO, ZDAJ PA ŠE DOBITE PO DENARNICI, DEBILI RDEČI.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.01.2020 ob 22:03 Lendavski nadvojvoda gost

        Gost,sem mislil,da sem že polno tega doživel,pa nisem,vedno znova me presenečajo osebki tvojega kova.Ni treba,da debile talaš ko si pred ogledalom.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.01.2020 ob 22:40 gost

      Za to mi dol visi, ce mi verjames ali ne jaz fobro vem kaj je resnica ga predobro poznam. Ti pa zivi v sanjah pa upaj da je desnicar in da sodeluje z Janso. Lahko bi se mardikaj napisal o njegovem sporu z Janso pa se mi neda tebi tupit ker verjames samo to kar tebi pase. Slej ko prej bo prisla resnica v medije pa bos te videl ce mam prav ali ne. Bos zelo presenecen. Sisko je anti desnicar in ekstremni levicar celo bolj kot Mesec. In to jih ze kar veliko ve samo ti veliki znalac ne. Zanimivo. Ali se pa spet vnorega pa zabitega delas kot ponavadi.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.01.2020 ob 10:45 gost

        Precej si napisal in nič povedal. Daj tri dokaze o sporu z Janšo!! Ja, v Janševih medijih bomo brali, da je levičar. Mislim, da ima nekdo tako veliko željo po oblasti, da hoče z državnim udarom priti na oblast, ker po normalni poti nikakor ne more. Levičarji so na oblasti, torej ........?

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      21.01.2020 ob 11:15 gost gost

      Da se je župan na lokaciji samo želel prepričati, da varnost občanov ni ogrožena ?? Vsekakor varnost občanov ni ogrožena, saj je tam bila VARDA !!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.01.2020 ob 11:18 gost gost

      Da se je župan na lokaciji samo želel prepričati, da varnost občanov ni ogrožena ?? Vsekakor varnost občanov ni bila ogrožena, saj je tam bila VARDA !!

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.