https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Šimundža po treh pripravljalnih tekmah vidi napredek

23.1.2020  

NŠ Mura je v sredo odigrala tretjo pripravljalno tekmo, kjer so s 3:0 premagali Beltince. Po zmagi je o tekmi in poteku priprav spregovoril trener Ante Šimudža.

Za zmago nad Beltinci so v drugem polčasu zadeli Andrija Bubnjar, Kai Cipot in Renato Simić. »Tako v prvem kot v drugem polčasu smo bili tekaško dobro razpoloženi. Principi in ideje v igri so bile dobre, nasprotniku nismo dovolili praktično ničesar in zato sem zadovoljen,« je prvi komentar Šimundže po zmagi nad prekmurskimi rivali. Utrinke s tekme najdete tukaj.

»Stanje ekipe je pozitivno. Tudi tisti, ki so bili poškodovani, se priključujejo ekipi. Luka Bobičanec je že opravil nekaj stvari z ekipo, mora pa še preteči dosti časa, da bo prišel v maksimalni pogon z ekipo. Verjamemo, da se bo to zgodilo v drugem delu Turčije, morda že kaj prej. Drugi fantje nimajo večjih težav, tako da dobro prenašamo te priprave,« trener opisuje trenutno stanje v ekipi. Žal bo malo dlje časa odsoten Fejsal Mulić. »Pregled je pokazal, da se bo njegova poškodba umirila šele čez 4 do 6 tednov.«

Po treh odigranih pripravljalnih tekmah Šimundža pravi, da je napredek viden v idejah, ki jih imajo pri gradnji igre in v spoznavanju drug drugega. »Vedno menjavamo enajsterico, da lahko vidimo, kako kdo s kom sodeluje. Novinci vedno bolj spoznavajo situacije, domačini pa se navajajo na njihove ideje v igri. Verjamem, da bomo imeli iz treninga v trening vzpostavili vse boljše avtomatizme.«

Črno-beli bodo na domačem terenu trenirali še slab teden dni, v soboto je na vrsti še zadnja pripravljalna tekma pred odhodom v Turčijo, kjer se bodo pomeerili z Varaždinom.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2020 ob 13:44 Majstor jovo gost

      A jeboga ti, sa dečkima je sve ok. Nego mnogo me jebe tvoja brada! Više puta sam ti dao ponudu, besplatno brijanje, a ti neznaš ni mahnuti čovjeku!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.01.2020 ob 15:07 nš mura gost

      dobra tekma ni kaj

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.01.2020 ob 15:09 ecek gost

      Najvekši napredek je ka so z bltincami zmagali ovo lejko vse zgibijo,,,

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.01.2020 ob 16:07 Gost gost

      Če je to napredek.potem se bo Mura borila za sredino tabele v prvi ligi.nič več.novinci zelo slabi.sodeč po vseh treh tekmah.zanič.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.01.2020 ob 18:37 Tito gost

      To je velik napredek.pokal bomo prvi.prvenstvo bomo najmanj drugi.to pa je napredek.po petem kolu bo pa Šimeni izjavo.da je mura še vedno v razvoju.da še rastemo.večni nakladač.Lacija je pa otera.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.01.2020 ob 7:13 Gringos gost

      Če niste navijači Mure, rajsi ne komentirajte,...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.01.2020 ob 10:15 gost

      Po besedah nakladača Mura še vedo raste, vsak dan je boljša. Tako dolgo bo rasla, da bo padla v drugo ligo. Takrat bo nakladač dobil nogo v rit.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.