https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

FOTO: Na sejmu Alpe-Adria tudi pomurski razstavljavci

24.01.2020 ob 14:00  

Od srede, 29. januarja, do jutri, 1. februarja, se na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, odvija osrednja turistična sejemska prireditev v Sloveniji, Alpe-Adria. Na njej se v sedmih dvoranah Gospodarskega razstavišča predstavlja prek 500 ponudnikov, ki na turističnem sejmu prihajajo iz 13 držav.


V ospredju 31. mednarodnega turističnega sejma Alpe-Adria so gastronomski turizem, kamping in karavaning, kulturni turizem, aktivni turizem in trajnostna Slovenija.

Ponudbo razstavljavcev spremlja bogat in raznolik spremljevalni program z okroglimi mizami, novinarskimi konferencami, posveti, potopisnimi predavanji idr. Na sejmu se predstavlja tudi veliko Pomurskih društev in organizacij.

V okviru Pomurske turistične zveze se na sejmu predstavljajo Bioterme Mala Nedelja, Doživljajski park Vulkanija, Lovenjakov dvor, Panonska vas, Paviljon Expano, RIS dvorec Rakičan, Zavod za turizem in kulturo Beltinci, Goričko Drüjštvo za lepše vütro, Turistično društvo Dobrovnik, Turistično društvo Dolina, Turistično društvo Majolka, Turistična zveza Lendava vabi in Turistično društvo Brod Melinci.

V okviru Prak d.o.o. se predstavljajo: Javni zavod za turizem, šport in kulturo Šalovci, Prosenjakovci, Kmetijstvo Kovač, Csupor-Major Vendégház és Fazekasműhely, Pletarstvo Kalman, Koloman Gomboc d.o.o., Fina Keramika in Frančiška Bratkovič.

V okviru Zveze kulturnih in turističnih društev občine Puconci se predstavljajo: Kulturno turistično društvo Dolina, Kulturno turistično društvo Lipa Vadarci, Kulturno turistično društvo Moščanci, Kulturno turistično društvo Puconci, Turistično društvo Vrtnica Beznovci, Turistično kulturno športno društvo Pečarovci in Kulturno turistično društvo Vaneča.

Iz Pomurja se še predstavljajo Terme Banovci d.o.o. in Večetnično, kulturno, izobraževalno, turistično in športno društvo Bakovci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.01.2020 ob 14:19 gost

      Jako pomembni dejavniki slovenskega turizma.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.01.2020 ob 16:11 gost

      Kaj vidva Belt. promotorja ZTK Jerebic, predstavljata Vulkanijo? Niste imeli svojega razstavnega mesta ? JOJ

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2020 ob 23:42 gost gost

      Če že pišete iz Pomurja, potem še napišite,da je sodelovala tudi Turistična kmetija Vrbnjak iz Male nedelje, ne delajte se norca, ter ne ignorirajte nas Prlekov. Več koristi je od ene turistične kmetije kot od turističnega društva, danes jih vidijo v Ljubljani,ko pa pride turist pa ne more do ničesar, Turistična društva delajo samo za hobi. Kmetije pa se morajo prebijati in trdo delati, samo vi o njih ne pišete..

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.01.2020 ob 23:46 Jaka gost

      Pomurska turistična zveza,ali se niste nič naučili od gospoda Dravca, takrat pa se je res predstavljalo Pomurje, kje so tisti časi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.