https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani visoko premagali Dobrovce

3.2.2020  

Beltinčani so se na tretji pripravljalni tekmi pomerili z četrtoligašem Dobrovcami in jih uspeli visoko premagati. Srečanje je potekalo v soboto, 1. februarja, na murskosoboški Fazaneriji.


Beltinci Klima Tratnjek - Dobrovce 9:0 (4:0)

Strelci: Mauko (2), Sočič, Asentić, Pihler, Mörec, Kalamar, avtogol

Nogometaši Beltincev so začeli v postavi: Serec, Branilović, Hočevar, Kuzma, Hartman, Kristl, Maučec, Sočič, Zorman, Asentić, Žalik.

Skozi vso srečanje so bili nogometaši Beltincev podjetnejši od nasprotnika in mrežo Dobrovec zatresli devetkrat. Prvi gol je padel v 13. minuti, ko je Žalik zadel po podaji Kristla iz kota. Prednost se je povišala v 22. minuti, ko so si po podaji Asentića gostje zabili avtogol. V 39. minuti se je s krasno samostojno akcijo in zaključkom izkazal Sočič, pred odhodom na oddih pa se je med strelce vpisal še Asentić.

V nadaljevanju je na igrišče stopila spremenjena zasedba. V drugem delu se je med strelce prvi vpisal Mauko, ki je zadel po samostojnem prodoru. Le dve minuti pozneje je po podaji šesti gol zabil Pihler. V 64. minuti se je z asistenco takoj po vstopu v igro izkazal Kalamar, ki je na preizkušnji, njegovo podajo pa je izkoristil Mörec.

V 80. minuti je v kazenskem prostoru znova prodiral Mörec, ki je poskušal s strelom, a mu je vratar strel ubranil, nato pa je odbitek v mrežo pospravil Kalamar. V 83. minuti je padel še zadnji zadetek na tekmi. Po podaji Möreca je pod prečko zadel Mauko, ki je tako vpisal svoj drugi gol na tekmi.

V soboto se bodo Beltinčani pomerili s tretjim prvoligašem to zimo, nasproti bo tokrat stal NK Rudar Velenje.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija