https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nogometaši Nafte do nove zmage na pripravljalni tekmi

8.2.2020  

Na današnji 5. pripravljalni tekmi, ki je pričela ob 14.30 v Veliki Kaniži (Nagykanizsa) na Madžarskem, so se nogometaši Nafte pomerili z madžarskim tretjeligašem Szentlőrinc.

 

Szentlőrinc - NK Nafta 1903 1:2 (0:1)


Strelci: Rebernik (12 min), Molnar (83 min)

Nogometaši Nafte so začeli v postavi:

Na 5. pripravljalni tekmi so se modro-beli pomerili s tretjeligaškim madžarskim klubom Szentlőrinc in ga premagali s končnim rezultatom 1:2. V prvem polčasu je edini zadetek dosegel Rebernik v 12. minuti. V drugem polčasu sta padla dva zadetka, ključnega za zmago Nafte je v 83. minuti poskrbel Molnar.

Članska ekipa Nafte se sicer že od ponedeljka nahaja v madžarskem Zalaegerszegu, kjer pridno trenira in se pripravlja na spomladanski del sezone. Dejan  Dončič (trener) je o samih pripravah dejal, da je zelo zadovoljen. Prav tako je zadovoljen z predstavami mlajših igralcev, ki so se ekipi priključili z mladinskega pogona.

Naslednja prijateljska tekma bo v sredo, ko bodo Lendavčani odpotovali v Siófok, kjer se bodo pomerili s slovaškim drugoligašem, KFC Komarnom.

*Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2020 ob 18:25 gost

      Z tretjeligašem no ja sem mislil prvoligaša potem ja halo... Izidi tekem POMURSKIH LIGAŠEV ajd gdo kaj ve ??

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.02.2020 ob 9:35 Gost gost

      To pa je nogomet za gledalce.atraktiven.z dosti golov.dajmo Nafta.pa sami mladi igrajo.sineki.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.02.2020 ob 11:17 gost

      SZENTLORINC ekipa iz samega VRHA EVROPE. To pa že moraš biti nekdo da te premagaš.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.