https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči vozili pristali v obcestnem jarku, ena oseba poškodovana

Černelavci, 08.02.2020 ob 8:15  

Včeraj ob 19.39 sta v Černelavcih, občina Murska Sobota, trčili osebni vozili, kateri je odbilo v obcestni jarek.

 

Gasilci PGD Murska Sobota so s tehničnim posegom rešili eno osebo iz vozila, pomagali reševalcem NMP pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila, razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč policiji pri usmerjanju prometa in očistili cestišče, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Foto: PGD Murska Sobota (Instagram)

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2020 ob 9:02 občan gost

      obvezni krožni promet narediti iz polane ga preseliti v ta črno križišče

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.02.2020 ob 9:15 gost

        Ne more na vsaki cesti biti krožišče zaradi nevestnih in pijanih voznikov. Vozite po predpisih in bo veliko manj nesreč.

        12 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.