https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Mlade zvezde so se pomerile v Turnišču

14.2.2020  

V Turnišču je prejšnji konec tedna potekal dvodnevni 13. turnir v dvoranskem nogometu »Mlade zvezde«, kjer je sodelovalo okoli 350 mladih nogometašev.

Prvi dan turnirja so se pomerili nogometaši v kategorijah U11 IN U13. Drugi dan turnirja pa so se pomerili še mlajši, in sicer v kategorijah U9 IN U7.

Med 11-letniki je bila najboljša ekipa NK Planika Turnišče, drugi so bili NK Odranci, tretji ŠNK Bakovci in četrta pa je bila ekipa Beltinci/Ižakovci.

Tudi v U13 je slavila ekipa NK Planika Turnišče, sledili so ji na drugem mestu ekipa Bistrica/ Črenšovci in na tretjem ŠNK Bakovci.

Najboljši v U9 so bili nogometaši NK Planika Turnišče, sledili so jim NK Polana, tretja pa je bila ekipa Bistrica/Črenšovci.

V kategoriji U7 je sodelovalo 8 ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini. Najboljši med njimi so bili NK Vipoll Veržej, drugi so bili ND Beltinci, tretji NK Planika Turnišče in četrti NK Aluvar Gančani.

Foto: Renata Slavinec Berden, NK Vipoll Veržej in in FB Šnk Bakovci

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2020 ob 11:31 Bakovci gost

      Čestitke vsem MLADIM ZVEZDAM

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.02.2020 ob 11:33 Bakovci gost

      Čestitke vsem MLADIM ZVEZDAM

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.02.2020 ob 9:42 ................ gost

      za deset let pa čestitke vsem mladim"neznancem", saj ne bodo vedeli, kaj je "labda"

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.