https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Za Murine blagovne znamke ni zanimanja

13.02.2020 ob 10:00  

Za nakup treh blagovnih znamk Mure zanimanja ni.

Stečajni upravitelj družbe Arum Igor Bončina je do 7. februrarja zbral zavezujoče ponudbe za nakup treh blagovnih znamk Mure s skupno izhodiščno ceno 52.500 evrov. Zavarovana blagovna znamka Mura je bila naprodaj za izhodiščno ceno 31.500 evrov, blagovni znamki e.mura in Mura pa vsaka za 10.500 evrov. Kupca pa še vedno ni, saj se tako kot prvič, tudi tokrat zanje ni zanimal nihče.

Bončina bo predlog za novo zbiranje ponudb, kjer bo cena znižana za 20 odstotkov, vložil na sodišče še ta teden.

Foto: arhiv Pomurec.com

"Konec tega meseca se izteče tudi prvo zavezujoče zbiranje ponudb za nakup največjega dela premoženja stečajnega dolžnika. Naprodaj bo industrijska proizvodna oprema, to so šivalni, likalni, prikrojevalni in drugi stroji, v skupni vrednosti 450.000 evrov," navaja Sta.

Resnih in končnih kupcev do sedaj še ni bilo. Za proizvodno premo opremo, skupaj je to več kot 650 kosov, je ponudbe zbiral že prej, vendar so dobili le dve nesprejemljivi informativni ponudbi.

Bončina je sicer objavil več dražb, vendar je uspel prodati bore malo. Še vedno pa prodajajo obleke, ki so jih sešili v Arumu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.02.2020 ob 11:26 Janko gost

      Ko enkrat nekaj propade, se to zelo težko ponovno stabilizira. Nekoč znamka prestiža, sedaj pa?

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.02.2020 ob 11:42 gost

      Hvala " pomladniki ". Hvala povratnik iz Nemčije. Hvala Ameri, Švabi in Vatikan. Živimo v raju zaradi vas.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.