https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Ljutomerskem podjetju prišlo do nekontrolirane kemične reakcije

Ljutomer, 14.02.2020 ob 13:10  

Ob 6.42 je v Industrijski ulici, občina Ljutomer, v tovarni Farmtech prišlo do nekontrolirane kemične reakcije, kjer se je ustvaril jedkast plin.


Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, reakcijo zaustavili, prezračili objekt in zavarovali kraj dogodka, do prihoda notranjih in zunanjih inšpekcijskih služb.

Pri tem so bili trije delavci, ki so bili v stiku s plinom pregledani s strani zdravnika. Obveščene so bile vse pristojne službe, navaja Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Kriminalisti in policisti opravljajo ogled. Po prvih podatkih ni nihče poškodovan, prav tako ni nastala materialna škoda, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

Foto: PGD Ljutomer

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2020 ob 16:07 gost

      ja ja , oni pa sedaj polne koke dela gasilci so odklopili akumolator?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.