https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Policisti obravnavali samomor in vlom v hišo

15.02.2020 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali devet kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, samomor, devet kršitev javnega reda in miru, pet primerov povoženja divjadi ter zasegli eno vozilo.


Na področju kriminalitete so v Bakovcih obravnavali vlom v hišo, v Grabonošu in Lipovcih tatvini goriva, v Žihlavi vlom v poslovni prostor, v Spodnji Ščavnici tatvino denarja. Obravnavali so še grožnjo, tatvino, samovoljo in poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen šestkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji ni pomiril, je bil pridržan na PP Lendava.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so kršitelju zasegli osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti, so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2020 ob 18:40 kralj gost

      jebite se vi z janšo, vej nede dobo na predčasni volitvah, ali pa smo tak vsi nori ka njemi nasedamo

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2020 ob 18:51 gost

        Nori so oni 60+, ki blage veze nemajo. Nešolan, neinteligenten, na pol dementen skupek ljudi, ki ga voli. Vmes je nekaj izobraženih in pametnih, ki imajo od Janše korist.

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2020 ob 18:56 gost

      Že to, da je vodja SDS v Prekmurju samo avtomehanik pove veliko o njihovi izobraženosti. O ti sveta preproščina. In taki bi nam radi državo vodili??!!

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2020 ob 19:41 gost

      JANŠA IN ORBAN DIKTATORJA. JANŠA STARI PREOBLEČENI KOMUNIST. KUMROVEC ------ RDEČI-

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.