https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: V Radencih potekal prvi del zimskega nogometnega turnirja

Radenci, 18.2.2020  

Ta vikend je v športni dvorani v Radencih potekal prvi del 4. zimskega turnirja NK Radenska Slatina. V soboto so tekmovale ekipe v selekciji u7, kjer je nastopalo 16 moštev, v nedeljo pa so se pomerile ekipe selekcij u13, kjer je nastopalo 14 ekip.


V kategoriji u7 je bilo 16 ekip razdeljenih v štiri skupine po štiri. Najboljše dve ekipi iz vsake skupine sta se uvrstili v četrtfinale. V polfinale so se uvrstila moštva NK Apače, NK Olimpija Beli, NK Tišina in NŠ Mura Črni. Na prvi polfinalni tekmi so Muraši s 3:0 premagali Tišino, na drugi pa so Apače po kazenskih strelih premagale Olimpijo. NK Olimpija je nato v tekmi za tretje mesto brez težav, s 3:0, premagala Tišino. V velikem finalu smo bili spet priča kazenskim strelom, kjer so mali nogometaši iz Apač bili natančnejši in se tako veselili končne zmage.

Naj igralec turnirja je postal Alex Aubelj iz NK Olimpija Ljubljana beli. Naj strelec je bil Val Klemenčič iz NK Apače, za najboljšega branilca pa je bil izbran Maks Horvat iz NŠ Mura črni.

V konkurenci u13 je bilo 14 ekip razdeljeni v dve skupini po sedem, kjer se je vsaka ekipa pomerila proti vsaki. Najboljši dve moštvi iz vsake skupine sta se uvrstili v polfinale. V skupini A sta bili to ekipi NK Peca in NK Radenska Slatina 1, v skupini B pa NK Olimpija in NK Apače. V prvi polfinalni tekmi je Peca s 3:0 premagala Apače, na drugi tekmi pa so domačini po napeti tekmi z 2:1 premagali vrstnike iz Ljubljane. Olimpija se je nato znesla na Apačami in slavila končne tretje mesto z rezultatom 8:0. V velikem finalu smo bili priča še eni napeti tekmi, kjer so na koncu z 2:0 slavili nogometaši NK Peca.

V naj postavo turnirja so bili izbrani Niko Osterc in Jaka Zamuda iz NK Radenska Slatina, Gal Napečnik iz NK Peca ter Tian Zajc in Seadin Taroski iz NK Olimpija Ljubljana.

Turnir se bo nadaljeval prihodnji teden ko bosta na sporedu tekmovanji v kategorijah u9 in u11.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.