https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik brez veljavnega vozniškega dovoljenja, registrske tablice niso pripadale vozilu

19.02.2020 ob 11:00  

Med kontrolo cestnega prometa so policisti včeraj, malo po 13. uri, v Murski Soboti ustavili osebni avtomobil s pripetim priklopnikom.

Ugotovljeno je bilo, da voznik vozi vozilo v cestnem prometu brez veljavnega vozniškega dovoljenja z nameščenimi registrskimi tablicami, ki niso pripadale vozilu.

K vozilu je bil priklopljen lahki priklopnik, ki ni imel nameščene registrske tablice. Na kraju je bilo ugotovljeno tudi, da vozilo ni registrirano, ni zavarovano in tehnično ni izpravno. Vozilo je bilo zaseženo. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog, so sporočili s Policijske uprevve Murska Sobota. 

* Fotografija je simbolična

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2020 ob 12:56 Gustl gost

      Voznik je bil sigurno doma iz Pušče...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.