https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Na Nizozemskem nas bo zastopala Ana Soklič

22.02.2020 ob 0:00  

Na 65. tekmovanju za pesem Evrovizije, ki bo maja v Rotterdamu, bo Slovenijo zastopala Ana Soklič s skladbo Voda.

Danes je v Ljubljani potekal izbor Ema 2020. Za vozovnico v Rotterdam se je potegovalo 12 izvajalcev, in sicer Simon Vadnjal s pesmijo Nisi sam, Saška s Še kar lovim tvoj nasmeh, Gaja Prestor z Verjame vase, Ana Soklič s pesmijo Voda, skupina Inmate s pesmijo The Salt, Manca Berlec s pesmijo Večnost, Tinkara Kovač s Forever, Božidar Wolfand - Wolf s pesmijo Maybe Someday, skupina Parvani Violet s pesmijo Cupid, Klara Jazbec s Stop the World, skupina IMSET s Femme fatale in Lina Kuduzović s pesmijo Man like u.

Med 12 izvajalci je tričlanska žirija, ki so jo sestavljale Darja Švajger, Nuša Derenda in Maja Keuc, izbrala dva superfinalistki. To sta postali Ana Soklič s skladbo Voda in Lina Kuduzovič s skladbo Man like u. Končno besedo pa so imeli gledalci in poslušalci, ki so s telefonskim glasovanjem za zmagovalko izbrali Ano Soklič.

*Foto: Fb EMA - Eurovision Slovenia

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2020 ob 7:45 gost

      Sramota. To, kar vrtijo na Emi, ni muziki podobno. Sami šalabajzeri in šalabajzerke. Bolje bi bilo, da te sramote ne bi kazali izven Slovenije. A nekaj ljudi celo leto super lepo živi od te Eme in te Evrovizije. TAKOJ UKINITI TO SRANJE.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2020 ob 8:39 gost

      Kdaj boste končno ugotovili, da vas s tem telefonskim glasovanjem samo nategujejo in služijo na vaš račun? Okvaliteti oziroma bolj NEkvaliteti pesmi pa brez veze. Vsako leto slabše.

      12 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2020 ob 8:44 gost

      Ta pesem je glih tak, ko bi lačen šel srat pa bi se brez haska napinjal. Kdor to lahko posluša in kdo je glasoval za to sranje ............................

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2020 ob 8:57 gost

      Čondraš, Fidlboy, ......... to vam je cvet slovenske glasbe???????? JAO, JAO, JAO.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2020 ob 13:10 gost

      PREKNORCI vij raj poslušate STARE HRVAŠKE iztrošene pevce ki edino v PREKMURJI še popevajo malo se zamislite HLAPCI HRVAŠKI

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2020 ob 13:43 gost

        Ti si HLAPEC svoje nore glave. Če poslušam grško glasbo sem zato GRŠKI hlapec ali kako? In, če trdim, da je angleška glasba boljša od slovenske, sem potem ANGLEŠKI hlapec ali kako? Redno vas dresirajo ovce naivne in nespametne.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.02.2020 ob 13:56 gost

      TO EMO GLEDAJO SAMO ŠE GLUHE OVCE.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.