https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

VIDEO: Pomurski rockerji Dismissed posneli videospot

19.07.2011 ob 11:48  

Dismissed, ki izvajajo novodobni rock, se na slovenski glasbeni sceni predstavljajo z avtorsko glasbo, katere širok spekter prikazuje raznolikost skupine in hkrati nakazuje sodobnejše smernice. Pred kratkim so posneli videospot za svoj prvi single Tukaj sem. 

Videospot je pod taktirko režiserja Roberta Hedžeta postavljen v različna okolja, ki se prepletajo z zgodbo ravnokar izdane balade. Koncertne scene so tako bile posnete v Gledališču Park v Murski Soboti, zgodba, ki spremlja pesem, pa na ulicah prestolnice in v Sončni hiši v Banovcih.

Dismissed združuje pet članska zasedba, ki jo sestavljajo Nina Rajh na vokalih, Jure Jerebic na klaviaturah, Danilo Casar na kitari, Jože Horvat na bobnih ter Robert Marič na bas kitari. V videospotu se ob Nini Rajh v glavni vlogi predstavlja mladi igralec Tibor Golob.

Foto: Tanja Zrinski

Tukaj sem je prvi izmed prihajajočih singlov, ki napovedujejo izid novega studijskega albuma, ki ga skupina trenutno snema in katerega izid načrtuje še pred koncem leta, a točnega datuma še ne napovedujejo. Pesem trenutno zaseda vrhove glasbenih lestvic, brezplačno pa jo lahko prenesete iz spletne strani skupine ali na njihovem Facebook profilu.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.