https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Nafta v gosteh premagala ptujsko Dravo

6.3.2020  

Na zelenice so stopili tudi drugoligaši. Danes je bila na Mestnem stadionu na Ptuju, odigrana nogometna tekma 20. kroga 2. Slovenske nogometne lige, med Dravo Ptuj in lendavsko Nafto. 

Drava Dakinda Ptuj  : NK Nafta 1903 0:1 (0:0)

(Živko v 52.min)

Začetna enajsterica Nafte:

Začetna enajsterica Drave: Darjan Curanović, Timotej Mate, Medin Bajrami, Drilon Kryeziu, Matic Marcius, Temitope Samuel Nelson, Nino Žugelj, Sebastjan Šlak, Jasmin Dedić, Fran Šlamberger in Sandro Lukić-Grančić.

Sodniki: Alen Borošak (glavni sodnik), Vidko Karmel (1. pomoč) in Marcel Lahovič (2. pomoč).

Delegat: Vlado Močnik.

Foto: arhiv Pomurec.com

Prvi polčas se je pred 200 gledalci končal brez zadetkov. V 52. minuti srečanja je Nafto popeljal v vodstvo Žiga Živko. Tekma se je končala z zmago Nafte. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2020 ob 19:13 naftaš gost

      Čestitke. Naftaši so prekinili črni urok Ptuja, in na Ptuju zmagali po 22 letih. Zadnja zmaga v Ptuj seže v leto 1998, ko so zmagali z 2-3. Samo tak naprej.

      17 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2020 ob 19:42 AJAJAJAJAJAJAJAJAJ gost

      Čestitke Nafti, bravo.

      14 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.03.2020 ob 21:05 Tak je gost

      Trenutno bi nafta šolala muro kak malo deco.Želo bi si finale pokala nafta mura samo ka do toga nede prišlo ker mura nema v polfinali niti najmenše šanse.Bi pa bilo lepo muro šolati na fazaneriji.

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2020 ob 1:41 Muras gost

        Haha, si pa smesen ali nerealen? Da zmagas dravo, ki je v razsulu in to po sreci. Pa da si upas povedati, da bos premagal muro? Pa ni mura slaba kot kazejo zadnji izidi, samo neuigrana je pa se polovica jin fali zaradi poskodb. Ce bi nafta brez 8 s prve postave spilala bi jo odranci premagali. Toliko. Samo pridite do finala pa vas murasi razbijemo, brez problema. Ne se sekirat na preteklost, nafta je nula.

        4 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2020 ob 7:55 gost

        Muraš, že te polna luna mantra, da nemreš spati? Zato pa norije pišeš. Mura je klub za drugo ligo in nič več. Leta 2022 se boš lahko v to prepričal. Do takrat pa ti samo sanjaj. A v zgodovini ostaja zapisano Nafta - Mura 5 : 2 in 2 : 1. Zdaj se pa pogej.

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2020 ob 8:24 gost gost

        J... vas 5:2, za to pa ste tu kje ste, 2 liga in nič več. Vam je tekma z Muro kot da bi igrali finale lige prvakov ,medtem ko je Muri to tekma kot tekma, ko igra z Nafto. S takšno miselnostjo še 1.lige dugo Nafta nede vidila, pa tudi Drava je včeraj, vsaj kar sem malo tekmo spremljal, bila boljša. Če prideta v pokali oba do finala, je pa tam vse možno, ker je finale ipak finale..

        1 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2020 ob 8:56 gost

        8:24........ peče, boli, srbi, najeda živce, ........? Bo še priložnost, da vam Nafta pokaže kdo je gazda v Prekmurju.

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.03.2020 ob 8:24 Ne laži gost

      Muraši ne ukvarjajte se s škodljivci ka je nej vrejdno. Mura je v 1 ligi, Nafta v 2 ligi, nemamo se kaj trgati. Žalostno ka eni ne premorejo komntara keroga ne ni povezali z Muro. Tou je že prava opsedenost.

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.03.2020 ob 8:49 gost gost

      Zaslužena zmaga Nafte. Imel sem občutek, da so igrali koliko je pač bilo potrebno. Bilo so veliko bolj kvalitetna ekipa. Imeli so dosti več sijajnih priložnosti, ki pa jih žal niso izkoristili. Še malo delati na uigranosti pa bo. Ta začetek je odločilen, najprej doma Dob, pa pokalna Radomlje.. Muri želim jutri v Lj, da napravi prvenstvo spet zanimivo- torej zmago.

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.03.2020 ob 9:00 čondraš gost

      Vsaka zmaga je pomembna za mir v hiši pred polfinalom pokala, ki je za NAfto svetovna priložnost za prvi zgodovinski finale, ki bi ga lahko sovojili tam kjer bo gostitelja finala to najbolj bolelo in še več, proti ALuminiju v finalu bi lahko dosegli zgodovinsko zmago za igranje v Evropi. Igralci, ne vem če imate podporo vodstva, ampak dajte to narediti zase in za navijače, dajte 150 % na tekmah proti Radomljam in 200 % sebe potem v finalu z Aluminijem.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.03.2020 ob 9:01 Gost gost

      Realnost je taka, da Nafta s to ekipo ne more sanjat o prvi ligi. Ce pride slucajno do finala z Muro, pa mislim da je Mura realno boljsa ekipa. Pa lep pozdrav iz Lendave.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.03.2020 ob 9:04 čondraš gost

      J... vas 5:2, za to pa ste tu kje ste, 2 liga in nič več. Vam je tekma z Muro kot da bi igrali finale lige prvakov ,medtem ko je Muri to tekma kot tekma, ko igra z Nafto.....aha ko pokasirate 5 komadov je potem to za vas samo še ena tekma, če bi pa sami dali 5 komadov Nafti bi pa s tem provocirali še 20 -let..vemo da vas boli, pa ne samo 5:2, če me spomin ne vara je tudi tekma v SOboti pripadla Nafti in pred tem še tekma v prvi ligi na Fazanariji ;). Boli boli, joj kako boli ;) . Nas bi tudi...ampak nas ne, ker ste vi naše redne stranke.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.03.2020 ob 10:23 naftaš gost

      Jaz se sicer tolko z zgodovino ne ubadam, magari nikoli nebom pozabil teh velikih zmag nad Muro. Najslajša bi bila v finalu pokalu, da prasnemo Muro na njihovem terenu. O tem bi potem govorili še mnogi rodovi za nami. Ampak do tja je še daleč Nafto čaka teško delo z Radomljami, Muro nič lažje z Aluminijem, ampak Muro bodo vsaj sodniki forsirali, ker nzs nebi pasalo, da Sobota kot gostitelj finala nebi imela finalista. Sicer ma Nafta res bolj ko ne povprečno ekipo, njen največji domet v prvenstvu bi lahko blo tretje mesto. Za prvo ligo to niti približno ni ekipa, zato je naša edina šansa pokal, da rešimo sezono, tudi če finale izgubimo, pomembno bi bilo da pridemo prvič v zgodovini v finale, potem pa vse možno še posebno proti Muri, kjer bi naboj in motivacija bili na zelo veliki ravni. Ti, ki pravič, da je Drava včeraj bila boljša si na nivoju provokatorja Debelega fuknjenca. Drava je v celi tekmi sprožila dva strela. Enega v naročje vratarju in drugega mimo gola. nafta je imela kup priložnosti in bi zmaga morala biti dosti višja. Te tekme ti nisi gledal, če bi nebi takih neumnosi kvasil pa smešil sam sebe.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2020 ob 13:07 Ne laži gost

        Naftaš se si fajn napijso samo nemreš mijmo toga ka bi nej pravo ka Muro što forsejra, tou je samo izgovor v primeru ka Mura osvoji pokal. Ču de pa Mura pa Nafta v finali pa lejko Nafta samo senja pokal. Ta Mura pa ta Nafta sta po kvaliteti 100 lejt naraznok. Kakšni derbi, kvaliteta odlouča v finali. Pa še tou tisti keri zgibij v finali pokal je nej napravo čista nika, isto kak či bi se prvo kolo poslouvo od pokala. Slaba tolažba je pa van tisti dvej zmagi, na lestvici je nindri nej pijsalo kelko je Mura pa Nafta špilala ,lestvica je bijla glavna pa sigdar de. Pa lep pozdrav.

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      07.03.2020 ob 10:32 Lendavski nadvojvoda gost

      Eno pravim,kreten je tisti,ki mu fuzbal slovenski ne da spati.Vi bimbeki navijaški pa itak imate bolonjske(ničvredne)diplome.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.03.2020 ob 14:44 naftaš gost

      Vsakemu laiku, ki se čisto malo spozna na fuzbal je jasno, da bodo Muro forsirali, da bo pokalni zmagovalec. Zakaj sem že večkrat napisal pa bom še enkrat. Še vsako leto so gostitelja finala pokala določili preden se je tekmovanje v pokalu sploh začelo, razen to leto, ko so ga določili naknadno in to šele, ko so bli znani polfinalisti. Logično ne. Zakaj niso izbrali npr Maribor. Če bi tam bilo finale Mura_Nafta bi se brez problema zbralo 10000 gledalcev, veliko tudi domačinov. Ti je zdaj končno jasno zakaj? Pa tak že v prvenstvu imajo veliko protekcije pri sodniških odločitvah, ne verjamem, da gre za slučaj. Oglej si v živo oba polfinala Mura_aluminij pa boš videl da imam prav, sodniki niti pod razno ne bodo dovolili, da gre en mali Aluminij v evropo. Pa močno se motiš, da Nafta v primeru finala z Muro ne bi imela šans. Kvaliteta je res na strani Mure a to nebi igralo nobene vloge, vsi vemo, da bi naftaši na tekmi umirali, če treba za zmago. Prej sem si zelo želel finale Mura:Nafta, zdaj več ne. Naj bo Aluminij v finalu pa magari z Radomljami samo zato, da bo nzs sprevidela svojo zmoto, da ne morejo sredi pokalnega tekmovanja določiti kdo bo gostitelj finala, takega primera ni širom evrope, verjamete ali ne tudi v Albaniji in Azerbadžanu ne. Navijam za finale Aluminij: Nafta. Ker potem se boste muraši še bolj požrli, kak če bi vas Nafta v finalu obrnila. Malo bojte na realnih tleh. Ni še tak daleč ko ste pušili na tekmah z Goričanko, Križevci pa ostalimi vaščani. Hitro so vam zrasla krila pa ste pozabili na tiste teške čase. Še prehitro se lahko zgodba ponovi, samo eni se tega ne zavedate. Pa ne privoščim vam še enkrat razpada, čeprav sovražite Nafto in Lendavo. Slovenska prva liga potrebuje močno Muro pa tudi Nafto.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.03.2020 ob 19:46 Trener gost

      Ne primerjajte Nafte in Mure pa ne bojte bedaki . Nafta je igrala zelo DOPADLJIVO in tako naprej. Komentira se samo Nafta ostalo briši POMUREC.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.03.2020 ob 19:53 gost

      TEKMA MED DRAVO IN NAFTO NA NIVOJU POMURSKE LIGE. KATASTROFA. ENO VPRAŠANJE ALI JE TO SLOVENSKI KLUB ALI MADŽARSKI.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.03.2020 ob 20:23 gost

      Nafta je za Muro rak..rana..strah in trepet, eni se userejo že ko slišijo prvi dve črki..Na...

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      08.03.2020 ob 18:04 nemet gost

      ma tou ka ste zmagale pred lejtame tou se lejko zahvalite golmane luku ki vam je podaril zmago v lendavi v soboti pa ste mele več sreče kak pameti pa neželtesi mure ka vas rastrgajo kak vukovje mura je spoštovana od strani nogometne zveze pa nima pomoći od sodnikov keri toliko lapate predvsem pa madžare pač je klub toliko spoštovan ane kot dizelašii kak že ide 3 4 mura mura mura mura mura seronje madžarske ertet

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      09.03.2020 ob 9:18 gost

      Seronja madžarski je tebe pa večinoma sobočancov gor napravo, turbaši gorički brezobrazni, ko jebe vas pa vašo smrdljivo grintaško muro kuro.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      09.03.2020 ob 19:36 gost

      seronja te je napravo madžarske brezobrazne pa vas ko jebe pa vašo grintave dizelaše kak že ide 3 4 mura mura mura mura seronja vogrske

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      09.03.2020 ob 19:51 Lendavski nadvojvoda gost

      Gost,ki govoriš o seronjih,nič te ne razmin.Študejran tak,ka si mugouče iznervejran ,ka ti je mugouče mamiku kakši Vogrin naskoču...?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.